Έξαλλοι στη Λίβερπουλ με πανό για τον Οριγκί (ΦΩΤΟ)

Έξαλλοι στη Λίβερπουλ με πανό για τον Οριγκί (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περίπου 35 λεπτά πριν από την έναρξη του Γκενκ-Λίβερπουλ, οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου εντόπισαν και κατέβασαν πανό που είχαν εμφανίσει οπαδοί της Λίβερπουλ.

Στο πανό, εμφανιζόταν το πρόσωπο του Ντιβόκ Οριγκί “κολλημένο” σε ένα σώμα μαύρου άνδρα με μεγάλο… ανδρισμό δίπλα στο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Με ανακοίνωσή της, η Λίβερπουλ έσπευσε να καταδικάσει το περιεχόμενο του πανό, κάνοντας λόγο για “ρατσιστικό στερεότυπο”, με την αγγλική ομάδα να μπαίνει σε μπελάδες, καθώς αναμένεται η UEFA να ασχοληθεί με το θέμα.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: “Η Λίβερπουλ καταδικάζει το προσβλητικό πανό που εμφανίστηκε στην πλευρά των οπαδών μας. Για να είμαστε ξεκάθαροι, η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε διαιώνισε ένα ρατσιστικό πρότυπο. Αυτό είναι παντελώς απαράδεκτο. Ενεργήσαμε άμεσα για να απομακρύνουμε το πανό και συνεργαζόμαστε με τους υπευθύνους του γηπέδου για να εντοπίσουμε τους υπεύθυνους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X