Κούτρης: «Ντέρμπι όπως αυτό με την ΑΕΚ κρίνουν την τύχη του πρωταθλήματος»

Τάσεις... φυγής από τον Κούτρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Λεονάρντο Κούτρης, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν. Ο ακραίος μπακ των ερυθρόλευκων τόνισε πως παιχνίδια σαν αυτό με την ΑΕΚ κρίνουν την τύχη του τίτλου.

Αναλυτικά: «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, σαν Ολυμπιακός, όπως μας είπε ο κόουτς. Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και στο τέλος με τις ευκαιρίες που είχαμε. Όλοι στα αποδυτήρια ήταν στεναχωρημένοι, παρότι παίζαμε με μια τόσο μεγάλη ομάδα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός μεγαλώνει σαν σύλλογος. Οι παίκτες μεγαλώνουν με τέτοια παιχνίδια. Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που κάνουμε και θέλει να μας βλέπει να παλεύουμε. Όποιος παίζει σε αυτήν την ομάδα πρέπει να το κάνει αυτό κι εμείς από πέρυσι, που είμαστε με τον κόουτς και δουλεύουμε μαζί, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε.  Έχουμε πει πολλές φορές ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και ντέρμπι, όπως αυτό με την ΑΕΚ, κρίνουν την τύχη του. Με τον κόσμο στο πλευρό μας θα έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο για να νικήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X