Σφυρίζει αδιάφορα η ΚΕΔ: Νέος ορισμός για Τσαρούχα!

Η Τσαρούχα και το αμαρτωλό παρελθόν της (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΚΕΔ σφυρίζει αδιάφορα ορίζοντας ξανά τη Βασιλική Τσαρούχα!

Έντονα παράπονα από την διαιτησία είχε η ΑΕΚ στο ματς με το Περιστέρι και οι άνθρωποί της πιστεύουν πως υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Τα παράπονα «φουντώνουν» κυρίως για την Βασιλική Τσαρούχα, η οποία εξόργιζε διαρκώς τόσο τον πάγκο της ΑΕΚ όσο και την εξέδρα. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποβλήθηκε από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, όταν παραπονέθηκε δίκαια στους διαιτητές, πως ο Χάτσερ του Περιστερίου δεν πέρασε το κέντρο στα 8 δευτερόλεπτα. Μάλιστα, η διαιτητής από την Χίο δεν είπε ποτέ τον λόγο τον οποίο απέβαλλε τον προπονητή της ΑΕΚ.

Τώρα η ΚΕΔ όρισε ξανά την διεθνή ρέφερι και συγκεκριμένα στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη, παρά το αίτημα της Ένωσης για παραδειγματική τιμωρία της τριάδας που διαιτήτευσε το παιχνίδι με το Περιστέρι.

Όσον αφορά στο επόμενο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων», με το Ρέθυμνο στην Κρήτη, αυτό θα το σφυρίξουν οι Π. Αναστόπουλος, Ανδρικόπουλος και Ζακεστίδης. Θυμίζουμε πως τον Δικέφαλος εκπροσώπησε στην σύσκεψη της ΚΕΔ ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Κουτάς.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X