Η Αστυνομία «μπλόκαρε» το πανό του Συνδέσμου Μπάγερν Θεσσαλονίκης

Η Αστυνομία «μπλόκαρε» το πανό του Συνδέσμου Μπάγερν Θεσσαλονίκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αστυνομία δεν άφηνε να περάσει το πανό του Συνδέσμου Μπάγερν Θεσσαλονίκης στο γήπεδο, γιατί έγραφε… Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν εκδρομείς και μέλη του Συνδέσμου που ταξίδεψαν στον Πειραιά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδα του Μονάχου με τον Ολυμπιακό.

Η απόφαση προκάλεσε την παρέμβαση της νομικής εκπροσώπου της Μπάγερν και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Αχιλλέας Χατζηνικολάου στο metrosport.gr: «Μισή ώρα διαπραγματευόμασταν για το πανό. Να διευκρινίσω ότι το θέμα δημιουργήθηκε από την Αστυνομία και όχι από τον Ολυμπιακό. Φοβούμενη η Αστυνομία πιθανή αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού επειδή το πανό έγραφε Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να μην περάσει το πανό. Αφού ήρθε η νομική εκπρόσωπος της Μπάγερν αλλά και ο επίσημος Ολυμπιακός είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να περάσει το πανό, ο αρχηγός της Αστυνομίας άλλαξε απόφαση και μας άφησε, αλλά αυτό κράτησε για αρκετή ώρα. Πρέπει να πω πάντως ότι γενικότερα στο Καραϊσκάκη δεν έγινε το παραμικρό».

Για τα γεγονότα στου Ρέντη, ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου σημείωσε: «Δεν ήμουν παρών στο περιστατικό. Έμαθα κι εγώ από άλλους που ήταν. Περίπου 50 Γερμανοί φίλαθλοι έβλεπαν το παιχνίδι ώσπου χωρίς λόγο και αιτία δέχθηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους με ρόπαλα και καδρόνια. Ένας εκ των φιλάθλων που χτύπησε είναι και υπεύθυνος των συνδέσμων. Τέσσερα άτομα πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς δεν διατρέχουν κίνδυνο. Δεν υπήρξε καμία πρόκληση, ούτε είχε συμβεί τίποτα απολύτως νωρίτερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X