Μαυρογεννίδης: «Η επίθεση δεν μας αντιπροσωπεύει, ζητάμε συγγνώμη»

Εικόνες ντροπής με «ανοιγμένα» κεφάλια στο Ολυμπιακός-Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Δηλώσεις μετά το τέλος του ματς των Νέων του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική του Youth League παραχώρησε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.
Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, παρουσιάστηκε απογοητευμένος από τα επεισόδια που έγιναν στο φινάλε της αναμέτρησης.
Αναλυτικά, είπε στην κάμερα της Cosmote:
«Δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι. Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν μας αντιπροσωπεύει. Ζητάμε συγγνώμη. Δεν έχει σημασία το αγωνιστικό κομμάτι. Η συμπεριφορά των παιδιών ήταν άψογη, αυτό που είχαμε να κάνουμε εμείς ήταν να τα προστατεύσουμε. Είναι η χειρότερη στιγμή μου σαν προπονητής».

Στον αντίποδα, ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας Ντένις Σβατς, στάθηκε ελάχιστα στα επεισόδια και κατά βάση στο αγωνιστικό κομμάτι, εκεί όπου η ομάδα του νίκησε με 4-0: «Καταρχάς, θέλω να ευχηθώ να μην έχουμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό από τα όσα προηγήθηκαν. Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά ο Ολυμπιακός μας έβαλε πολλές δυσκολίες μέχρι να βάλουμε το πρώτο γκολ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X