Αγγελόπουλος: «Υπάρχει συμφωνία με την κυβέρνηση για το γήπεδο-Βρισκόμαστε στην γραφειοκρατεία»

Μπαίνει στο παλάτι της η AEK - Πέφτουν οι υπογραφές για τα Ανω Λιόσια!
Photo Credits: INTIME

Το γηπεδικό της ΑΕΚ θέλει… χρόνο ακόμα!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος φιλοξενήθηκε σήμερα στον αέρα του Sport23radio και μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή την ΑΕΚ. Μετά την αναφορά στην διαιτησία και τα αγωνιστικά ζητήματα, αναφέρθηκε και στο γηπεδικό ζήτημα με την υπόθεση του κλειστού των Άνω Λιοσίων. Τόνισε πως η συμφωνία με την κυβέρνηση είναι δεδομένη αλλά δυστυχώς τα γραφειοκρατικά δεν παρακάμπτονται.

Για τη λύση αλλαγής έδρας: «Σίγουρα δεν μπορεί να πάει χειρότερα! Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Σε ένα γήπεδο μικρότερης χωρητικότητας όπου θα μπορέσουμε να έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε και άλλες υπηρεσίες στον κόσμο, όπου ο άλλος θα μπορεί να πάει να περάσει και άλλες στιγμές όταν θα βρεθεί στο γήπεδο, θεωρώ ότι μπορεί να είναι το σημείο που θα γυρίσει λίγο την κατάσταση και θα συσπειρώσουμε και θα έχουμε καλύτερη εικόνα στις εξέδρες. Βρισκόμαστε στη γραφειοκρατεία αυτή τη στιγμή. Η παράδοση της εγκατάστασης του γηπέδου των Λιοσίων, έχουμε καταρχήν συμφωνία με την κυβέρνηση, περιμένουμε να ολοκληρωθούν αυτές οι καθαρά γραφειοκρατικές διαδικασίες για να προχωρήσουμε».

Για τον χρονικό ορίζοντα του γηπέδου: «Αυτές οι διαδικασίες θα χρειαστούν 10 με 15 ημέρες. Από τη μεριά μας έχουμε κάνει ό,τι πρέπει σε επίπεδο μελετών και προπαραγγελιών σε αυτά που θα χρειαστούμε για να μετατρέψουμε μία ολυμπιακή εγκατάσταση σε γήπεδο μπάσκετ. Αν γίνουν οι διαδικασίες που ας είπαμε θα είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο».Α

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X