Το θράσος είναι ατελείωτο - Κοίτα ποιοι μιλάνε για ντροπή

Το θράσος είναι ατελείωτο - Κοίτα ποιοι μιλάνε για ντροπή
Photo Credits: INTIME

Στην… επίθεση θέλησε να βγει η ΚΑΕ Περιστέρι, κατά της ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, υπογράμμισε πως η «Βασίλισσα» προσπαθεί να… δικαιολογήσει την ήττα που δέχθηκε «μέσα στο γήπεδο», μάλλον παραβλέποντας πως τα διαιτητικά λάθη που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα έγιναν εντός αυτού.

Παράλληλα, μίλησαν για… ντροπή της ΚΑΕ ΑΕΚ για το γεγονός πως δεν μπορεί να δεχθεί μια… καθαρή νίκη, τονίζοντας πως αυτά δεν χαρακτηρίζουν μία μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστερίου, αναφέρει τα εξής:

Τέρμα τα αστεία. Τα παιχνίδια κερδίζονται και χάνονται μέσα στο γήπεδο.

Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει πρώτα να μάθεις να χάνεις. Αρκετά με τη λάσπη στον ανεμιστήρα, προκειμένου η ΚΑΕ ΑΕΚ να δικαιολογήσει την ήττα της μέσα στο γήπεδο.

Παρότι δεν προβλέπεται σε κανέναν κανονισμό, ως ΚΑΕ Περιστέρι winmasters επιθυμούμε στον μεταξύ μας αγώνα του δευτέρου γύρου, η ΚΑΕ ΑΕΚ να προτείνει τους τρεις διαιτητές της αρεσκείας της, όποιοι και αν είναι αυτοί, για να πέσουν οριστικά οι μάσκες και να μην υπάρχει πλέον κανένα άλλοθι.

ΥΓ1: Παρακαλούμε την ΚΕΔ να κάνει αποδεκτό το αίτημα που θα της αποστείλουμε και εγγράφως, για τον ορισμό τριών διαιτητών της αρεσκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ στον μεταξύ μας αγώνα του δευτέρου γύρου.

ΥΓ 2: Είναι ντροπή μια μεγάλη ομάδα όπως η ΚΑΕ ΑΕΚ να μην μπορεί να αποδεχθεί μια καθαρή ήττα μέσα στο γήπεδο και ταυτόχρονα να στοχοποιεί πάλι ανθρώπους. Πολλώ δε μάλλον, όταν αυτή την πρακτική στοχοποίησης καταδίκασαν πέρυσι στον ΕΣΑΚΕ απερίφραστα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ. Δάσκαλε που δίδασκες…

ΥΓ 3: Περιμένουμε από την ΚΑΕ ΑΕΚ, έστω και την ύστατη ώρα, να αποσύρει αυτή τη, λίαν επιεικώς, κατάπτυστη ένσταση και να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X