Βιδάλ για την εξέγερση στη Χιλή: «Πολιτικοί, ακούστε τους ανθρώπους για μια φορά»

Ξέσπασμα του Βιδάλ στο Instagram! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις χειρότερες εξεγέρσεις των τελευταίων ετών βιώνει η Χιλή, που σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις, έχει προκληθεί ο θάνατος επτά ατόμων και ο τραυματισμός εκατοντάδων.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Αρτούρο Βιδάλ έκανε έκκληση προς τους πολιτικούς της χώρας του, με τον διεθνή άσο της Μπαρτσελόνα, να αναφέρει τα εξής:

«Προσεύχομαι ότι η αγαπημένη μου Χιλή θα είναι καλύτερη. Πολιτικοί, σας παρακαλώ, ακούστε τους ανθρώπους για μια φορά!!! Θέλουμε λύσεις ΤΩΡΑ!!! Αγκαλιάζω όλους τους Χιλιανούς, είμαστε μαζί και προχωρούμε όπως πάντα».

Παράλληλα, ο Κλαούντιο Μπράβο της Μάντσεστερ Σίτι έγραψε: «Τώρα είναι η ώρα για απαντήσεις και για λύσεις».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Χιλής, Σεμπάστιαν Πινιέρα, σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, από το αρχηγείο των ενόπλων δυνάμεων, είπε: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο εναντίον ενός εχθρού ισχυρού, αδυσώπητου, που δεν σέβεται τίποτε και κανέναν κι είναι έτοιμος να κάνει χρήση βίας και να εγκληματήσει χωρίς κανένα όριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X