Ο Γκουαρντιόλα για πρόεδρος της Καταλονίας

Γκουαρντιόλα: «Δεν έπαιξα στην Αγγλία, γιατί δεν ήμουν... αρκετά καλός!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα δημοσίευμα που έρχεται από την Ισπανία και την εφημερίδα «Confidencial» αναφέρει πως Καταλανοί αυτονομιστές έχουν προσεγγίσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα, προκειμένου να τον πείσουν να κατέβει υποψήφιος για πρόεδρος της Καταλονίας.

Πριν από ένα μήνα, ο πρώην πρόεδρος Αρτούρ Μας είχε αποκαλύψει ότι έχει στο μυαλό του έναν υποψήφιο, ο οποίος δεν προέρχεται από την πολιτική σκηνή, «φωτογραφίζοντας» κατά κάποιο τρόπο τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, με το… παζλ να ενώνεται σιγά-σιγά.

Προς το παρών, ο έμπειρος προπονητής δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ, το προηγούμενο διάστημα, είχε πει πως: «Έχω προσωπικούς φίλους που θα περάσουν εννιά χρόνια στη φυλακή επειδή ψήφισαν. Αυτό που ζήτησαν ήταν απλά να ψηφίσουν. Είναι εκατομμύρια τα άτομα που πρόκειται να τους υποστηρίξουν. Ελπίζω η Ευρώπη να κάνει ένα βήμα μπροστά και να μας βοηθήσει για να λυθεί αυτό το ζήτημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X