Όργια Ζαχαριάδη στο πρώτο ημίχρονο!

Όργια Ζαχαριάδη στο πρώτο ημίχρονο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προκλητική διαιτησία για ακόμα μια φορά από τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη κατά της ΑΕΚ.

Ο διαιτητής από την ΕΠΣ Μακεδονίας, έκανε όργια στο πρώτο 45λεπτο στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο. Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα ο Πέτρος Μάνταλος ανατράπηκε καθαρά από τον Δημόπουλο, αλλά ο Ζαχαριάδης έκλεισε τα μάτια. Στη συνέχεια, ο Σιμόες δέχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χτύπημα εκτός φάσης στο στήθος, αλλά και πάλι ο διαιτητής είπε παίζεται.

Στο γκολ του Βόλου, ο Οικονόμου τη στιγμή που πάει να μαρκάρει τον αντίπαλο επιθετικό δέχθηκε χτύπημα, βγαίνει ξεκάθαρα εκτός πορείας, δεν δόθηκε τίποτα και στην εξέλιξη της φάσης ο Βόλος πετυχαίνει το γκολ.

Το αποκορύφωμα όλων έγινε στο 39′ που ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Λιβάγια, με τον Κροάτη να είναι στην ίδια ευθεία με τον αντίπαλο αμυντικό.

Στις καθυστερήσεις, ο Μάνταλος δέχθηκε δολοφονικό χτύπημα για δεύτερη φορά στο πρώτο μέρος και ο Ζαχαριάδης δεν είχε άλλη επιλογή και απέβαλε σωστά τον Μουνίθ.

Να θυμίσουμε πως ο Ζαχαριάδης ήταν υπεύθυνος του VAR στο ματς της ΑΕΚ με τη Λάρισα και δεν είδε το ξεκάθαρο χτύπημα του Κάτσε πάνω στον Σιμόες που ήταν δεδομένα αποβολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X