Ασταμάτητος... Μπακασέτας: Γκολ και ασίστ στο 5-2 της Αλάνιασπορ επί της Ρίζεσπορ

Ασταμάτητος... Μπακασέτας: Γκολ και ασίστ στο 5-2 της Αλάνιασπορ επί της Ρίζεσπορ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με… σούπερ Μπακασέτα, η Αλάνιασπορ έκανε “πάρτι” με τη Ρίζεσπορ (5-2) και φιγουράρει ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα-έκπληξη της φετινής σεζόν παρέταξε την τριπλέτα Τζαβέλλα, Σιώπη, Μπακασέτα, απέναντι στην Ρίζεσπορ του Δημήτρη Χατζηισαΐα σε ένα ματς με κυανέρυθρο χρώμα, που είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ. Τέσσερις Έλληνες την ίδια στιγμή σε αγώνα του τουρκικού πρωταθλήματος και μάλιστα όλοι με θητεία στον Πανιώνιο δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει.

Ο Έλληνας μέσος με κόρνερ ακριβείας έδωσε την 4η φετινή του ασίστ (δεύτερος στην σχετική κατηγορία σε όλο το πρωτάθλημα) για το 1-0, ενώ στις αρχές της επανάληψης είχαμε ένα άκρως ελληνικό γκολ. Ο Τζαβέλλας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπακασέτας με ξερό αριστερό σουτ έκανε το 3-0 με το δεύτερο φετινό του τέρμα. Το ματς άνοιξε στην επανάληψη και έφτασε στο 5-2, χάρη στο οποίο η Αλάνιασπορ ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος, συνεχίζοντας να αποτελεί την ομάδα έκπληξη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X