Λανγκφορντ: «Η σεζόν τελειώνει τον Ιούνιο, έχουμε δουλειά μπροστά μας»

«Εσφαξαν» στο γόνατο την ΑΕΚ, ήττα-σοκ (90-91) από το Περιστέρι!
Photo Credits: INTIME

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έκανε ακόμα μια καλή εμφάνιση, όμως ήταν και ο μοιραίος στην ήττα της ΑΕΚ από το Περιστέρι με μια κακή επίθεση στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Μιλώντας στο sdna, εξήγησε όσα έγιναν χθες, αλλά τόνισε πως η ομάδα έχει δουλειά μπροστά της να κάνει.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Αρχικά δήλωσε: «χάσαμε με ένα πόντο και είναι πάντα σκληρό αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε γενναίοι, να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να δούμε τι κάναμε λάθος από την μεριά μας πάνω στο παρκέ ο καθένας ξεχωριστά».

Για την ήττα της ΑΕΚ: «Σε ένα παιχνίδι που τελειώνει στον πόντο έχουν γίνει αρκετά πράγματα λάθος. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω δύο όμως, το ένα θα ήταν πως επιτέθηκα σχετικά νωρίς. Έδωσα επίθεση 6 δευτερολέπτων στο Περιστέρι, άρα είχαν αρκετό χρόνο. Και στην τελευταία άμυνα είχαμε δύο ευκαιρίες να τους σταματήσουμε. Ο Χάτσερ έβαλε ένα τρελό τρίποντο και στη συνέχεια ο Σκούτσι Σμιθ πέτυχε λέι απ φτάνοντας με ευκολία στο καλάθι μας, πράγμα που δεν δικαιολογείται με τίποτα. Εάν είχα επιλογή δεν θα έκανα επίθεση τόσο νωρίς και θα παίζαμε καλύτερα την άμυνα στο τέλος. Αυτό μπορώ να σκεφτώ».

Για την ευστοχία του Περιστερίου: «Έβαλε μεγάλα σουτ το Περιστέρι. Κερδίζαμε με 3 πόντους και με δευτερόλεπτα να απομένουν έπρεπε να κλείσουμε το τρίποντο και να επιτρέψουμε μόνο δίποντο στο Περιστέρι. Λάθη σαν αυτά κοστίζουν. Όλοι το βλέπουν αυτό. Αλλά ήταν μια άμυνα που έκρινε το παιχνίδι. Όπως έγινε και στη Λήμνο».

Για τη διαιτησία: «Κάποιες φορές οι διαιτητές είναι καλοί, κάποιες είναι κακοί. Κάνουν τη δουλειά τους κι αυτοί».

Για το κακό ξεκίνημα: «Προφανώς τώρα η πίεση είναι περισσότερη και έχουμε ανάγκη για νίκη στο πρωτάθλημα. Όμως η σεζόν τελειώνει τον Ιούνιο και όχι τώρα. Εχουμε πολλή σκληρή δουλειά μπροστά μας, οπότε δεν πρέπει να υπερβάλλουμε στα συναισθήματά μας, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το ότι έχει κάποιος 3-0 ή 4-0 δεν του δίνει πρωτάθλημα από τώρα. Είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο. Όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια».

Για το ματς με τον Χάποελ Ιερουσαλήμ: «Το παιχνίδι στο Ισραήλ θα είναι σαφώς πιο δύσκολο. Είναι καλή στιγμή για εμάς να παίξουμε στο Ισραήλ, για να δείξει αυτή η ομάδα τον χαρακτήρα της πάνω στο παρκέ σε μια δύσκολη στιγμή. Η Χάποελ έχει ταλαντούχους παίκτες που κάλλιστα θα μπορούσαν να παίξουν στην Euroleague. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, μια πρόκληση, αλλά ως μπασκετμπολίστας αυτό είναι που θέλεις και αυτό ζητάς. Όλοι λοιπόν θα πάμε σπίτι, θα κοιταχτούμε στον καθρέφτη και θα αναλογιστούμε τι πήγε στραβά. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να έχουμε αυτοπεποίθηση».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X