«Γκέλα» ξανά για την Τότεναμ

«Γκέλα» ξανά για την Τότεναμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν σηκώνει με τίποτα κεφάλι η ομάδα που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό στο Champions League, καθώς το μόνο που κατάφερε ήταν να γλιτώσει από εντός έδρας ήττα με το γκολ του Ντέλε Αλι στο φινάλε. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο βρέθηκε κοντά στην 5η ήττα της στα 6 τελευταία ματς, όμως ύστερα από εξέταση του VAR, το κοντρόλ του Αγγλου μέσου κρίθηκε ότι έγινε με τον ώμο και έτσι η Τότεναμ ισοφάρισε το εκπληκτικό ομαδικό γκολ του Ντουκουρέ χάρη στο οποίο η Γουότφορντ είχε προηγηθεί από το πρώτο μέρος. Δοκάρι με τον Σον είχαν οι γηπεδούχοι, πέναλτι για ανατροπή του Ντεουλοφέου από τον Βερτόνγκεν ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Ανατροπή και 2η θέση για την Λέστερ

Συνέχεια στην εκπληκτική σεζόν της έδωσε η Λέστερ, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει σχετικά νωρίς από την Μπέρνλι, γύρισε το ματς σε 2-1 και με αγώνα περισσότερο πέρασε στο Νο2 της Premier League. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν με… αγγλικό τρόπο, με σέντρες δηλαδή. Στο 26′ o ΜακΝιλ την έκανε από δεξιά για τους φιλοξενούμενους και με κεφαλιά του Γουντ η Μπέρνλι έκανε το 0-1, όμως η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ισοφάρισε στο 45′ με κεφαλιά του Βάρντι μετά τη σέντρα του Μπαρνς (1-1). Ο τελευταίος έκανε ακόμα μία στο 74′, η μπάλα πέρασε από πολύ κόσμο και ο Τιέλεμανς με πειστικό τελείωμα στο παραθυράκι έγραψε το τελικό 2-1 χαρίζοντας τη νίκη στους Foxes.

Μοιρασιά στο Γουλβς – Σαουθάμπτον

Ο Ραούλ Χιμένες χρειάστηκε να στείλει τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα για μετρήσει ένα γκολ του και κάπως έτσι η Γουλβς πήρε βαθμό εντός έδρας από την Σαουθάμπτον που προηγήθηκε (1-1). Στο πρώτο ο Μεξικάνος έκανε χέρι, στο δεύτερο ο Κουτρόνε ήταν οφσάιντ και τελικά οι Αγιοι πήραν προβάδισμα με τον Ινγκς, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε γκολ σε τέσσερα σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις (0-1). Τον επίλογο στο Molineux, που γιόρτασε το 100ό ματς στην Premier League έγραψε ο Χιμένες απο τη βούλα του πέναλτι για το τελικό 1-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X