Έκαναν διαμαρτυρία ακίνητοι και οι αντίπαλοι έβαζαν γκολ! (VIDEO)

Έκαναν διαμαρτυρία ακίνητοι και οι αντίπαλοι έβαζαν γκολ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγώνας παρωδία στο Μεξικό, όπου οι παίκτες της Βερακρούζ έμειναν ακίνητοι στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενοι για την στάση πληρωμών από την διοίκηση, την ώρα που οι αντίπαλοι τους (Τίγρες) δεν σεβάστηκαν τίποτα και τους φόρτωναν με γκολ!

Αναιρέθηκε κάθε έννοια του fair-play στο Μεξικό σε ένα σκηνικό που δεν έχει προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες της Βερακρούζ αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν με έναν πρωτοφανή τρόπο για την στάση πληρωμών από την διοίκηση, αφού αποφάσισαν να μείνουν ακίνητοι στο γήπεδο στα τέσσερα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Τίγκρες.

Θα περίμενε κανείς οι συνάδελφοι τους να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αίτημα τους, όμως εκείνοι έκαναν το ασύλληπτο. Την ώρα που οι αντίπαλοι τους ήταν «στρατιωτάκια ακούνητα», εκείνοι έστειλαν δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο τετράλεπτο, γκολ που τους βοήθησαν να κερδίσουν την αναμέτρηση με 1-3.

Δείτε το ασύλληπτο σκηνικό που δεν έχει προηγούμενο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X