Deal όπως της... Τότεναμ και της Ατλέτικο Μαδρίτης στην «Αγιά Σοφιά»

Μαγεύει η... συννεφιασμένη «Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως διαβάσατε στο enwsi.gr, για το ενδεχόμενο της επέκτασης της χορηγικής συνεργασίας της ΑΕΚ με την LG και στην «Αγιά Σοφιά». Όπως σας ενημερώσαμε η νέα χορηγική συνεργασία θα έχει πολύ μεγαλύτερο εύρος από ότι η νυν και αυτό γιατί τα ανταποδοτικά οφέλη που θα υπάρχουν θα είναι τεράστια και για τις δύο πλευρές.

Οι συζητήσεις που γίνονται για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν ξεκινήσει από την ισχύουσα βάση και αποσκοπούν σε μία πολύ μεγαλύτερη συνεργασία. Άλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, επιδιώκει να κάνει super deal τα οποία θα κάνουν την ΑΕΚ οικονομικά πανίσχυρη όχι για ένα ή δύο χρόνια, αλλά σε βάθος 10ετίας!

Δύο μεγάλα LED μάτριξ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ενδεχόμενο της χορηγικής συνεργασίας της ΑΕΚ με την εν λόγω εταιρεία στην «Αγιά Σοφιά» αφορά τα δύο μεγάλα LED μάτριξ που θα υπάρχουν στα πέταλα! Εκτός όμως από τους συγκεκριμένους φωτεινούς πίνακες, υπάρχουν και άλλα επίπεδα συνεργασίας. Για παράδειγμα οι οθόνες που θα υπάρχουν στις πλάτες των VIP καθισμάτων θα είναι επίσης χορηγούμενες, ενώ το ίδιο θα ισχύει για παράδειγμα και με τις τηλεοράσεις που θα υπάρχουν τόσο στα δημοσιογραφικά θεωρεία, όσο και στις σουίτες του γηπέδου!

Επίσης είναι πολύ πιθανό, να τοποθετηθούν LED οθόνες στο μέτωπο του άνω διαζώματος περιμετρικά του γηπέδου, όπου εκεί θα υπάρχουν digital διαφημίσεις. Εκτός δηλαδή από τις πινακίδες που θα υπάρχουν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, η ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να έχει έσοδα από διαφημίσεις και από αλλού!

Κάτι ανάλογο έχει συμβεί στα deal που έχει κάνει η LG τόσο με την Τότεναμ όσο και με την Ατέλτικο Μαδρίτης. Μάλιστα στα νέα γήπεδα της αγγλικής και της ισπανικής ομάδας υπάρχουν από τέσσερα τεράστια HD μάτριξ, ενώ υπάρχουν και φωτεινοί πίνακες για διαφημίσεις στα μέτωπα κάθε διαζώματος! Όλες αυτές οι οθόνες μπορούν να παρέχουν πληροφορίες στους θεατές, ενισχύοντας στο απόλυτο την εμπειρία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Deal όπως της... Τότεναμ και της Ατλέτικο Μαδρίτης στην «Αγιά Σοφιά»

Deal όπως της... Τότεναμ και της Ατλέτικο Μαδρίτης στην «Αγιά Σοφιά»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X