Αυστηρό μήνυμα Ιβιτς στα Σπάτα προς... όλους! -Τι είπε στους παίκτες

Αυστηρό μήνυμα Ιβιτς στα Σπάτα προς... όλους! -Τι είπε στους παίκτες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιλια Ιβιτς μπήκε την Πέμπτη στα αποδυτήρια στα Σπάτα και έγινε απόλυτα… ξεκάθαρος!

Οι παίκτες της ΑΕΚ συνεχίζουν την προετοιμασία στα Σπάτα για τον αγώνα της Κυριακής (19:30) κόντρα στον Βόλο στο γήπεδο της Ριζούπολης. Εκεί, βρέθηκε όπως το συνηθίζει και ο Ίλια Ίβιτς, μία ημέρα μετά το ταξίδι του στην Ιταλία και ειδικότερα στην Ρώμη. Με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης να αποφασίζει να μιλήσει προς όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής «άστραψε και βρόντηξε» στα αποδυτήρια, στέλνοντας αυστηρό «μήνυμα» προς όλους τους παίκτες για θέματα πειθαρχίας. Μάλιστα, τόνισε πως αν υπάρξει κάποιο κρούσμα απειθαρχίας θα υπάρξουν βαριά πρόστιμα, ζητώντας από όλους τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να ακολουθούν τους κανόνες, να κάνουν σωστή προπόνηση και να τηρούν όλα όσα πρέπει.

«Οχι χαλαρότητες, όχι κρούσματα απειθαρχίας»

Επίσης, πρόσθεσε ο Ιλια Ιβιτς πως οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι «κιτρινόμαυροι», θα πρέπει να τα αφήνουν έξω από το… χορτάρι όταν μπαίνουν για προπόνηση ή αγώνα. Και αυτό για να δίνουν όλη την σοβαρότητα και την προσοχή τους στη δουλειά τους. Για αυτό δεν ανέχεται χαλαρότητες στην προπόνηση και κρούσματα απειθαρχίας.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει τον πρώτο λόγο στη λειτουργία της ομάδας, είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εχοντας μάλιστα και το «πράσινο» φως από τον Δημήτρη Μελισσανίδη από την ημέρα που επέστρεψε στα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή. Η πειθαρχία είναι η αρχή και το τέλος σε κάθε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί και αυτό το στοιχείο είναι αδιαπραγμάτευτο στην ΑΕΚ. Αυτό θέλει να περάσει ο Ιβιτς και για αυτό μίλησε στους παίκτες του την Πέμπτη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Κωστένογλου. Εγινε επίσης ξεκάθαρος για το ίδιο θέμα προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X