Αποφόρτιση για Λιβάγια, Μάνταλο, Μπακάκη και Γαλανόπουλο

Αποφόρτιση για Λιβάγια, Μάνταλο, Μπακάκη και Γαλανόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μικρά προβλήματα για τον Νίκο Κωστένογλου συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ματς με τον Βόλο τη Κυριακή στο ΟΑΚΑ!

Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στην διάθεσή του τον Μάρκο Λιβάγια, τον Πέτρο Μάνταλο, τον Μιχάλη Μπακάκη και τον Κώστα Γαλανόπουλο που ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι τρεις τελευταίοι άλλωστε έπαιξαν βασικοί στο παιχνίδι της Εθνικής με τη Βοσνία τη Τρίτη.  Ο Κροάτης επιθετικός δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά προτιμήθηκε να ακολουθήσει ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης για προληπτικούς λόγους.

Παράλληλα, ο «Κωστέ» δεν είχε στην διάθεση του ούτε τον Όγκνιεν Βράνιες που ταλαιπωρείται από ίωση. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να τους υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Βόλο τη Κυριακή. Όσον για τον Βασίλη Μπάρκα, συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του στο γυμναστήριο καθώς έχει υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα και θα απουσιάσει για δυο εβδομάδες ακόμα.

Αυτά ήταν τα μοναδικά προβλήματα του Έλληνα τεχνικού. Οι κιτρινόμαυροι έχουν προπόνηση ξανά αύριο στις 11.00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X