«Σε Σερβία-Πολωνία ο Ίβιτς για να δει τους μικρούς διεθνείς Σέρβους»

«Σε Σερβία-Πολωνία ο Ίβιτς για να δει τους μικρούς διεθνείς Σέρβους»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεκινήσει ήδη το «σαφάρι» ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και την Τετάρτη (16/10) βρέθηκε στην Ιταλία για επικείμενους στόχους.

Δημοσίευμα από την Σερβία μάλιστα αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα παρακολουθούσε από κοντά και τα παιχνίδια των μικρών της εθνικής Σερβίας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «mozzartsport», ο Ίλια Ίβιτς θα έβλεπε από κοντά το παιχνίδι της Σερβίας U19 με την αντίστοιχη ομάδα της Ισπανίας τη Δευτέρα (14/10) (ήττα των Σέρβων με 4-0), ενώ την επόμενη μέρα (Τρίτη 15/10) θα έβλεπε και το παιχνίδι της Σερβίας U21 με την Πολωνία που διεξήχθη στην πολωνική πόλη, Λοτζ. (ηττήθηκαν 1-0 οι Σέρβοι). Μάλιστα, γίνεται αναφορά πως ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είχε ενημερώσει σχετικά και τους Ομοσπονδιακούς της Σερβίας των U19 και U21, Ίβαν Γέβιτς και Ίλια Στόλιτσα αντίστοιχα.

Ψάχνει… λαβράκια ο Ιβιτς

Καταλήγοντας, το δημοσίευμα ξεκαθαρίζει, πως ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» δεν είχε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη στο στόχαστρο και ο στόχος του ήταν να δει ανερχόμενα ταλέντα με την ελπίδα να βρει κάποιο «λαβράκι» για την ΑΕΚ.

Ο Ιβιτς έχει αποφασίσει η Ένωση να αποκτήσει είτε τον χειμώνα, είτε το καλοκαίρι παίκτες που θα ξεχωρίζουν λόγω ποιότητας και που θα καλύψουν κενά, ενώ πολύ μεγάλο κομμάτι του πλάνου του για την ΑΕΚ είναι οι «επενδύσεις» με παίκτες σε παραγωγική ηλικία.

Ωστόσο, η ΠΑΕ διέψευσε άμεσα το συγκεκριμένο δημοσίευμα και τα ταξίδια του τεχνικού διευθυντής της Ένωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X