Κουτελός: «Από τη συνεργασία AEK-LG επωφελούνται και οι δύο πλευρές»

Κουτελός: «Από τη συνεργασία AEK-LG επωφελούνται και οι δύο πλευρές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Γενικός Διευθυντής της LG Electronics Hellas, Άρης Κουτελός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και στην παρουσίαση της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Είναι η τρίτη χρονιά που προσφέρουμε αυτή τη χορηγία στην ΑΕΚ, με όλα τα οφέλη και για τις δύο πλευρές. Τον καιρό της κρίσης η LG ήταν από τις λίγες εταιρείες –και στο χώρο μας ίσως η μόνη- η οποία επένδυσε στον αθλητισμό και συνεχίζει να επενδύει, βασικά γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός δεν είναι ένας χώρος που προσφέρει μόνο θέαμα ή ικανοποίηση στους ανθρώπους, αλλά πολλές φορές προσφέρει και μαθήματα ζωής.
Έτσι δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν το χώρο μόνο για να βοηθήσουμε τη δική μας αναγνωρισιμότητα, αλλά αναπτύσσουμε και προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης πάνω σε αυτό και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό μέσω κάποιων χορηγιών και κάποιων υποτροφιών.
Η συνεργασία ελπίζουμε να συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια. Οι χρονιές που έρχονται και ειδικά το ξεκίνημα του 2020, πιστεύουμε ότι τουλάχιστον για τη δική μας αγορά, αλλά και για τον χώρο του αθλητισμού, θα είναι ορόσημο, γιατί πιστεύουμε ότι θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες και βλέπουμε ότι και το ποδόσφαιρο που έχει υποφέρει αρκετά μέσα στην κρίση θα γίνουν ενέργειες που θα το φέρουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Έτσι, πιστεύουμε ότι η επένδυσή μας θα αποδώσει ακόμη περισσότερο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X