Στην Έδεσσα με τον Αερωπό δοκιμάζεται σήμερα η ΑΕΚ

Στην Έδεσσα με τον Αερωπό δοκιμάζεται σήμερα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα στις 17.00 στην Έδεσσα κόντρα στον τοπικό Αερωπό για την τέταρτη αγωνιστική της Handball Premier! Ένα παιχνίδι που είναι ουσιαστικά ντέρμπι… κορυφής καθώς είναι οι μοναδικές ομάδες μαζί με τον Ολυμπιακό που έχουν το «3/3» στο πρωτάθλημα.

Ο Αερωπός ήταν τρίτος στο περσινό πρωτάθλημα και τα τελευταία χρόνια δείχνει πως είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά. Σε 12 αγώνες στην Έδεσσα, η Ένωση έχει 7 νίκες, με τον Αερωπό να μετρά 5. Η παράδοση δείχνει πως… παραδοσιακά είναι μια ομάδα που δυσκολεύει την ΑΕΚ.

Για τους γηπεδούχους που έχουν καλή ψυχολογία μετά την πρώτη τους ευρωπαϊκή πρόκριση, θα επανέλθει ο Κράλλης που έλειψε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Προοδευτικό Πάφου. Όσον αφορά στην ΑΕΚ, από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τραυματίας, Γιάκομπσεν που έχει υποστεί τράβηγμα καθώς και ο Γεωργιάδης για οικογενειακούς λόγους. Για πρώτη φορά, πάντως, θα συμπεριληφθεί στην 16άδα της ανδρικής ομάδας ο 17χρονος, Κώστας Κοτσιώνης, που προέρχεται από το εφηβικό τμήμα της ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, ο Δομπρής, χάρη στα τέσσερα τέρματά του κόντρα στον Άρη Νικαίας, έφτασε τα 221 σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΕΚ, ξεπερνώντας, έτσι, στη λίστα των all time scorers τον Γιώργο Βακάλη (220). Η επίδοση του Δομπρή τον κατατάσσει στην 12η θέση των κορυφαίων σκόρερ της ιστορίας της Ένωσης, ενώ… κυνηγά τον συμπαίκτη του, Μυλωνά, ο οποίος έφτασε τα 223 γκολ, στον αγώνα απέναντι στον Άρη Νικαίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X