Σκέφτεται να "μπει" στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Κόκκαλης!

Ο Σωκράτης Κόκκαλης επιστρέφει στα media.

Μετά τη συνεργασία με τη γνωστή επικοινωνιολόγο, και επί σειρά ετών συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα, Ζωή Χαλιδιά, έκλεισε και ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος αναλαμβάνει διευθυντής σύνταξης στο… υπό κατασκευή flash.gr που θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την επαναδημιουργία ενός ισχυρού ομίλου στα ΜΜΕ, όπως αναφέρει το dailymedia.gr.

Μην ξεχνάμε πως η έβδομη τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας παραμένει «ορφανή», ενώ υπάρχει στο βάθος πάντα και το θέμα του ιστορικού ραδιοφώνου Flash 96.

Τον πρώτο λόγο βέβαια στις διεργασίες για το νέο εγχείρημα στα media της οικογένειας Κόκκαλη έχει η Χαλιδιά, που θα είναι και διευθύνουσα σύμβουλος του υπό δημιουργία μιντιακού ομίλου.

Η επιλογή Καραμέρου δείχνει πως ο όμιλος Κόκκαλη είναι αποφασισμένος να παίξει ίσα απέναντι σε όλους και όχι να φτιάξει στρατευμένα «τοξικά» Μέσα για να υποστηρίξει τη μία ή την άλλη πλευρά.

Αν και ο Πέτρος Κόκκαλης είναι, ήδη, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενος βέβαια και εκείνος, με το οικολογικό κόμμα «Κόσμος».

Ο στόχος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να δημιουργηθεί ένα συστημικό portal που θα απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως κόμματος… ή ομάδας.

Ουδείς ξεχνά άλλωστε την επιτυχημένη προϊστορία του Flash 96 με διευθύντρια την Ελένη Κόκκαλη που έγραψε ιστορία στα ελληνικά media.

Ιθύνων νους στις εξελίξεις είναι ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης που οδηγεί πολυεπίπεδα τον όμιλο έχοντας αναλάβει ευθύνες εντός και εκτός Ελλάδας, και στηρίζει με πολύ δυναμικό τρόπο την εξωστρέφεια του ομίλου.

Χαλιδιά και Καραμέρος έχουν ήδη ξεκινήσει συσκέψεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας κατασκευάζονται γραφεία για το Flash στο Μαρούσι και τη Νέα Ιωνία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X