Έκκληση για αίμα για το Μάνο Μακρή στο Αττικό

Έκκληση για αίμα για το Μάνο Μακρή στο Αττικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία σοβαρή μεταγχειρητική επιπλοκή την επέμβαση κοιλιακής αορτής του Μάνου Μακρή, τον έστειλε εσπευσμένα στη μονάδα αγγειοχειρουργικής του Αττικού νοσοκομείου.

Η κατάσταση της υγείας του προέδρου του ΤΑΑ ΑΕΚ,  κρίνεται από τους γιατρούς πολύ σοβαρή και αύριο το πρωί θα υποβληθεί εκτάκτως σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Οι οικείοι του κάνουν έκκληση για αίμα προκειμένου να γίνει η χειρουργική επέμβαση στο Αττικό Νοσοκομείο το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου 2019. Ο Μακρής βρίσκονταν στην Πάτρα για προσωπική του υπόθεση όταν ένιωσε ζαλάδα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πατρών.

Η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή και προκειμένου να χειρουργηθεί από τον ίδιο γιατρό που έκανε την αρχική επέμβαση διακομίσθηκε στο Αττικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μόσχευμα που είχε τοποθετηθεί κατά την διάρκεια της πρώτης επέμβασης έπιασε μικρόβιο και αποβλήθηκε από τον οργανισμό του. Σύμφωνα με γιατρούς που ειδικεύονται στις συγκεκριμένες εγχειρήσεις η αποβολή του μοσχεύματος είναι μία σπάνια περίπτωση αλλά ο ασθενής ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς είχε πρόωρα συμπτώματα αδιαθεσίας και διαπιστώθηκε έγκαιρα το πρόβλημα. Ευχόμαστε περαστικά και να βγει νικητής και σε αυτό το τάι μπρέικ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X