Βλέπει Σεμέντο για τα άκρα η ΑΕΚ

Βλέπει Σεμέντο για τα άκρα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κιτρινόμαυρες… ματιές στον Λισάντρο Σεμέντο!

Σύμφωνα με την “Ωρα των Σπορ”, ο 23χρονος εξτρέμ του ΟΦΗ αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ΑΕΚ και έχει κινήσει το ενδιαφέρον τους. Ο Πορτογάλος μπορεί να δώσει κάποια διαφορετικά πράγματα στους “κιτρινόμαυρους” σε περίπτωση που αποκτηθεί από την Ενωση, με τα πρώτα δείγματα του στο ελληνικό πρωτάθλημα να είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Ο Σεμέντο αγωνίζεται ως δανεικός στους Κρητικούς από τη Φορτούνα Σίταρντ (υπάρχει οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ) και μέχρι στιγμής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του φετινού ΟΦΗ. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει και στα έξι παιχνίδια της Super League βασικός, έχοντας σημειώσει τρία τέρματα (όλα τις τελευταίες δύο αγωνιστικές). Συγκεκριμένα, σκόραρε μία φορά στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (3-1) κι ακόμα δύο στη νίκη επί του Πανιωνίου (4-1), που του χάρισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 6ης αγωνιστικής. Παράλληλα, έχει και μια ασίστ στο ενεργητικό του.

Το who is who του Σεμέντο

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κι έπειτα μεταπήδησε στις “ρεζέρβες” της Ρέντινγκ. Τη σεζόν 2016-17 πήρε μεταγραφή για την κυπριακή ΑΕ Ζακακίου, στην οποία έμεινε για έναν χρόνο και “τράβηξε” τα βλέμματα του Απόλλωνα Λεμεσού. Ωστόσο, δόθηκε δανεικός από την ομάδα της Λεμεσού στη Φορτούνα Σίταρντ και στη συνέχεια πήγε στην ολλανδική ομάδα με ελεύθερη μεταγραφή, μετρώντας 15 γκολ σε 37 αγώνες την πρώτη σεζόν (στη δεύτερη κατηγορία) και 3 γκολ σε 28 αγώνες στη δεύτερη (πρώτη κατηγορία).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X