Νίκη για την Κ15 της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο

Νίκη για την Κ15 της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League πήρε η ΑΕΚ, η οποία νίκησε με 1-0 την αντίστοιχη του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανώτεροι από την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων. Σκόρερ για το σύνολο του Γενναίου Καραχάλιου ήταν ο Σάββας Δεληγιαννίδης, ο οποίος σημείωσε το τέρμα με υποδειγματικό πλασέ. Η «Ένωση» είχε πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει και δεύτερο γκολ, ωστόσο αυτό δεν ήρθε ποτέ με αποτέλεσμα να μείνει το 1-0 ως τελικό αποτέλεσμα. Πλέον, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική στην οποία θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ.

Τέλος, καλό είναι να σημειώσουμε ότι στο πρωτάθλημα Super League K15 οι αγώνες είναι 80λεπτοι, δηλαδή δύο ημίχρονα των 40 λεπτών.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ (προπονητής Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμωτής, Σταματελόπουλος, Γιαματζίδης, Τσιαχματιώτης, Μαρούτσης, Σκιαδαρέσης (60′ Λυμπερόπουλος) Δημητριάδης (52′ Ντελής) Κοντάκης (52′ Βοριάς) Κλάψας (60′ Γκίνης) Λουκάς (41′ Κρητικός) Δεληγιαννίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X