Λιτλ: «Έβαλε τρίποντο μπροστά μου ο Λάνγκφορντ και ήθελα να ανταποδώσω»

Λιτλ: «Έβαλε τρίποντο μπροστά μου ο Λάνγκφορντ και ήθελα να ανταποδώσω»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ηττήθηκε χθες από τον Ήφαιστο στη Λήμνο και μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νησιώτες ήταν ο Μάριο Λίτλ που ευστόχησε σε ένα καθοριστικό τρίποντο στο τέλος του παιχνιδιού. Μάλιστα, όπως δήλωσε στο sdna μετά το τέλος της αναμέτρησης τον… ενέπνευσε ο Κιθ Λάνγκφορντ με το δικό του σουτ.

Αρχικά ανέφερε για το ματς: «Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι με τρομερή ατμόσφαιρα και εναλλαγές στο σκορ και τα συναισθήματα. Αρχίσαμε να αξιοποιούμε πολύ περισσότερο τα plays μας στα τελευταία λεπτά. Εγώ βρήκα τις κατάλληλες συνθήκες για να σκοράρω και να δράσω. Το σουτ που πέτυχα μπροστά στον Σλότερ θεωρώ ότι άλλαξε την εικόνα του ματς».

Για το τρίποντο με το οποίο… σκότωσε την ΑΕΚ, είπε: «το ότι πήρα το κρίσιμο σουτ στην τέταρτη περίοδο δεν ήταν κάτι… νέο για μένα. Το έχω ξανακάνει στην καριέρα μου αρκετές φορές. Λίγο νωρίτερα είχε πετύχει ένα ωραίο σουτ ο Κιθ Λανγκφορντ, με τον οποίο ήμασταν στο ίδιο κολέγιο. Πολύ σκληρός παίκτης. Έβαλε ένα τρίποντο στο πρόσωπό μου. Ήταν το μοναδικό σουτ που πέτυχε στο ματς και έτσι ήθελα να ανταποδώσω. Ο Σμιθ έφτιαξε το play πάνω στο παρκέ και έβαλα το τρίποντο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X