Στην πόρτα της εξόδου από Μπαρτσελόνα ο Ράκιτιτς

Στην πόρτα της εξόδου από Μπαρτσελόνα ο Ράκιτιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα αρνήθηκε την πρόταση της Γιουβέντους για τον Ιβάν Ράκιτιτς. Αλλά τώρα η αποχώρηση του από τους Καταλανούς τον Ιανουάριο δείχνει κάτι παραπάνω από σίγουρη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει προειδοποιήσει τον Κροάτη άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, ότι πρέπει να συγκεντρωθεί στην Μπαρτσελόνα και να σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα. Αλλά τελικά φαίνεται ότι οι σχέσεις των δύο είναι στο χειρότερο σημείο, με τον Ράκιτιτς να είναι έτοιμος για αποχώρηση, κάτι που φάνηκε από την εντολή του Βαλβέρδε να προπονείται μόνος του.

Όλα δείχνουν ότι ο Κροάτης θα φύγει από την Μπαρτσελόνα, η οποία θα βγει στην αγορά για να αναζητήσει ομάδα να μπορέσει να καλύψει τα χρήματα που θα ζητήσει. «Λάδι στην φωτιά» έριξε και ο Ράκιτιτς ο οποίος δήλωσε: «Δεν θέλω να είμαι στην Μπαρτσελόνα και να περπατάω στην παραλία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X