Ασταμάτητος ο Σκόκο: «Κουβάλησε» την Ρίβερ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αργεντινής (VIDEO)

Ασταμάτητος ο Σκόκο: «Κουβάλησε» την Ρίβερ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αργεντινής (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι κι αν περπατάει πλέον στο 34ο έτος της ζωής του; Ο Νάτσο Σκόκο συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να τρελαίνει κόσμο και να βάζει γκολ. Ακόμα μια μαγική εμφάνιση έκανε τα χαραμάτα στη νίκη της Ρίβερ Πλέιτ επί της Αλμάγρο με 2-0 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αργεντινής. Στα ημιτελικά, θα βρουν στον δρόμο τους μια εκ των Κολόν Σάντα Φε-Εστουδιάντες.

Ο Αργενινός επιθετικός που αγωνίζεται σε θέση φορ πλέον, ήταν εξαιρετικός παίζοντας για περίπου μια ώρα. Στο πρώτο ημίχρονο, η Ρίβερ προηγήθηκε μόλις στο 7′ με γκολ του Μπόρε, αλλά ο Σκόκο έχασσε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα για την ομάδα του, ενώ είχε και δοκάρι σε τετ-α-τετ. Στο δεύτερο μέρος, ο 34χρονος πρώην παίκτης της ΑΕΚ είχε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες. Άγγιξε το γκολ με μια τρομερή εκτέλεση φάουλ, αλλά τελικά το πέτυχε στο 57′ κατεβάζοντας εξαιρετικά τη μπάλα μέσα στην περιοχή και πλασάροντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Λίγο αργότερα έδωσε την θέση του στον Λούκας Πράτο, έχοντας κάνει πλέον την… δουλειά του.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη της Ρίβερ επί της Αλμάγρο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X