Με Μπακάκη, Μάνταλο, Μπακασέτα τα πλάνα του φαν΄τ Σιπ!

Με Μπακάκη, Μάνταλο, Μπακασέτα τα πλάνα του φαν΄τ Σιπ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνικής ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο την Ιταλία στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2020 με τον Τζον φαν΄τ Σιπ να κατσατρώνει ήδη τα σχέδιά του.

Όπως αναφέρει το Sport24 το πιθανότερο είναι να δούμε σχηματισμό σε 4-4-2, με διάταξη ρόμβου στη μεσαία γραμμή! Εκεί που φαβορί είναι να βρεθεί, στην κορυφή του ρόμβου δηλαδή, ο Τάσος Μπακασέτας που κάνει πολύ καλή σεζόν στην Τουρκία με την Αλάνιασπορ.

Σε μια τέτοια περίπτωση το πιθανότερο είναι Μάνταλος και Μπουχαλάκης να αποτελέσουν τους δυο εσωτερικούς μέσους και ο Κουρμπέλης τον κόφτη. Αν πάντως ο Κουρμπέλης προτιμηθεί για το κέντρο της γαλανόλευκης άμυνας, τότε υποψηφιότητα για βασικός στον ρόμβο της μεσαίας γραμμής βάζει κι ένας εκ των Ζέκα – Σιώπη.

Όσον αφορά στο δίδυμο της επίθεσης, δεν θα υπάρχει φουνταριστός, με τον Κουλούρη να πηγαίνει στα αριστερά και τον Δώνη στα δεξιά. Θέση στην αρχική ενδεκάδα, πάντως, στον επιθετικό σχηματισμό των δυο διεκδικεί και ο Λημνιός.

Τα πράγματα δείχνουν πιο ξεκάθαρα στην άμυνα, με τον Βλαχοδήμο στον άσο, Μπακάκη – Σταφυλίδη στα δυο άκρα, Σιόβα σίγουρο κι έναν από τους Χατζηδιάκο – Κουρμπέλη παρτενέρ του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X