Προειδοποιούν τους Βούλγαρους οι Άγγλοι για πιθανές ρατσιστικές επιθέσεις

Προειδοποιούν τους Βούλγαρους οι Άγγλοι για πιθανές ρατσιστικές επιθέσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αγγλία αγωνίζεται με την Βουλγαρία στην Σόφια την Δευτέρα για τα προκριματικά του Euro 2020 και σύμφωνα με τον Τάμι Έιμπαχαμ, οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από τον αγώνα σε οτιδήποτε ρατσιστικό.

Ο άσος της Τσέλσι μίλησε για το ενδεχόμενο η Εθνική Αγγλίας να αποχωρήσει από το γήπεδο εφόσον ο ίδιος πέσει θύμα κάποια ρατσιστικής επίθεσης από τους Βούλγαρους οπαδούς, κάτι βέβαια που είναι αντίθετο με τους κανονισμούς της UEFA.

Οι Άγγλοι έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να ακολουθήσουν τρία βήματα. Το πρώτο είναι να καταθέσουν άμεσα ένσταση για το θέμα και να ενημερωθεί ο διαιτητής του αγώνα, το δεύτερο να υπάρξει προσωρινή διακοπή του αγώνα και εφόσον τίποτα δεν λειτουργήσει, να αποχωρήσουν από τον αγώνα.

Για τον Έιμπραχαμ υπάρχει μόνο ένα… βήμα. Αν κάποιος χρησιμοποιήσει ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του, να φύγουν οι ποδοσφαιριστές της Αγγλίας από το γήπεδο ενώ σύμφωνα με τον επιθετικό της Τσέλσι, ο αρχηγός των «Λιονταρίων» Χάρι Κέιν έθεσε το θέμα προς συζήτηση σε όλη την ομάδα και η απόφαση ήταν ομόφωνη. «Είχαμε συναντήσεις για το θέμα του ρατσισμού. Ο Χάρι Κέιν είπε ότι αν συμβεί οτιδήποτε θα φύγουμε από τον αγωνιστικό χώρο, όλοι μαζί.

Είναι θέμα της ομάδας, όχι ενός ατόμου. Ο Χάρι μας ρώτησε όλους και παρότι υπάρχουν τρία βήματα, εμείς είπαμε ότι θα φύγουμε κατευθείαν, άσχετα πόσο είναι το σκορ» είπε ο Έιμπραχαμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X