Η ΑΕΚ στην Περιφέρεια Αττικής! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η ΑΕΚ στην Περιφέρεια Αττικής! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κομβική συνάντηση στη Περιφέρεια Αττικής ανάμεσα σε ανθρώπους της ΑΕΚ και του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη για την «Αγιά Σοφιά»!

Στην εν λόγω συνάντηση θα δώσουν το παρών από την πλευρά της Ένωσης οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Μηνάς Λυσάνδρου και ο Αλέξης Αλεξίου και από την πλευρά της Dimand θα είναι Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πάνος Παναγιωτίδης και Μιχάλης Αναστασόπουλος. Στο τραπέζι θα πέσει κυρίως το ζήτημα της υπογειοποίησης με τους κιτρινόμαυρους να ζητούν χρονοδιάγραμμα των εργασιών που έχουν άμεση σχέση με το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στον Δικέφαλο υπάρχει μεγάλη απογοήτευση εξαιτίας των αλλεπάλληλων καθυστερήσεων στις εργασίες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και είναι δεδομένο πως αυτό θα τονιστεί και στην αυριανή συνάντηση. Οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει ό,τι περνά από το χέρι τους ώστε να μην καθυστερήσει ούτε μέρα παραπάνω η είσοδος της ομάδας στο «σπίτι» της, στη Νέα Φιλαδέλφεια και περιμένει από τους αρμόδιους φορείς να πράξουν κάτι ανάλογο. Η πλευρά της Περιφέρειας με την άμεση κινητοποίησή της ώστε να κλειστεί το ραντεβού έδειξε πως κατανοεί την κατάσταση και επιθυμεί να βρει λύσεις. Το ζήτημα είναι πλέον να ξεκαθαριστεί το χρονοδιάγραμμα των εργασιών κυρίως της υπογειοποίσης. Ένα έργο απολύτως κομβικό για την υλοποίηση «Αγιά Σοφιάς».

Στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, είναι και το «Enwsi.gr», που θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα. Στα γραφεία της Περιφέρειας βρίσκονται άπαντες από πλευράς ΑΕΚ, ενώ το «παρών» δίνει και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Δείτε και σχετικές φωτογραφίες:

 

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ εδώ:

]

Δείτε βίντεο εδώ:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X