Οι δημόσιες δεσμεύσεις Πατούλη για την «Αγιά Σοφιά»

Οι δημόσιες δεσμεύσεις Πατούλη για την «Αγιά Σοφιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Πατούλη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη λαμβάνει χώρα σήμερα στο γραφεία της Περιφέρειας Αττικής με την ΑΕΚ να περιμένει από εκείνον να προχωρήσει όσα δημοσίως δεσμεύτηκε. Ποια είναι αυτά; Να ξεκολλήσουν όλα όσα πρέπει και να προχωρήσει η υπογειοποίηση που έχει άμεση σχέση με την «Αγιά Σοφιά».

Θυμίζουμε πως στις αρχές Ιουλίου, μετά την εκλογή του ο Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε το εργοτάξιο της «Αγιάς Σοφιάς» και τόνισε πως δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως θα υλοποιήσει όσα δεσμεύτηκε η προηγούμενη αρχή. « Η παρουσία μου εδώ έχει στόχο να σηματοδοτήσει, ότι δε θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα από το να υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις της Περιφέρειας σε οποιοδήποτε σημαντικό και υλοποιήσιμο έργο όπως είναι αυτό. Στόχος μας είναι να μη χάσουμε καμία μέρα για να υλοποιήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά αυτούς τους αθλητικούς χώρους όπως σε αυτόν που βρισκόμαστε.

Δεν ήθελα να χάσω ούτε μέρα και για αυτό ήρθα πριν από την επίσημη ανάληψη των αρμοδιοτήτων μου σε ένα τόσο σημαντικό έργο πολιτιστικό και αθλητικό της Αττικής μας. Θέλουμε να εφαρμόσουμε ότι έχει αναληφθεί από την προηγούμενη αρχή, αλλά και να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, ώστε να αποδοθεί στους φιλάθλους, στα παιδιά μας», είχε αναφέρει τότε μεταξύ άλλων.

Τώρα τρείς μήνες αργότερα, οι εργασίες έχουν κολλήσει. Στην ΑΕΚ υπάρχει έντονος προβληματισμός. Για αυτό εξάλλου στάλθηκε και επιστολή την προηγούμενη εβδομάδα εκφράζοντας τον εν λόγω προβληματισμό και τις σκέψεις της για τις κινήσεις της περιφέρειας.

Ο Γιώργος Πατούλης απάντησε ξανά άμεσα και απάντησε πως η Περιφέρεια «στηρίζει ανεπιφύλακτα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Στον ένα μήνα θητείας της νέας περιφερειακής αρχής, έγιναν περισσότερα βήματα μπροστά, στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η Περιφέρεια, από όσα είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο». Για αυτό και κλείστηκε το σημερινό ραντεβού εξάλλου στο οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X