Ντε Λιχτ: «Στη Γιουβέντους έμαθα να πιστεύω στον εαυτό μου»

Ντε Λιχτ: «Στη Γιουβέντους έμαθα να πιστεύω στον εαυτό μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια συμβολή στην ανεβασμένη αυτοπεποίθηση του Ματέις ντε Λιχτ έχει διαδραματίσει η Γιουβέντους, βάσει των όσων δήλωσε ο ίδιος ο κεντρικός αμυντικός. «Το πιο σημαντικό που έχω μάθει στη Γιουβέντους είναι να πιστεύω στον εαυτό μου», εξήγησε αρχικά στο «NU.nl.» ο Ντε Λιχτ.

Η περίοδος προσαρμογής του στο νέο του κλαμπ, βέβαια, δεν ήταν και η πιο εύκολη, αφού επηρεαζόταν πολύ από τα ενίοτε λάθη του.

«Αρχικά επικεντρώθηκα στο να μην κάνω λάθη, κάτι το οποίο δεν έπρεπε. Τις πρώτες μου εβδομάδες εδώ το σκεφτόμουν πάρα πολύ. Μετά το ματς με την Ατλέτικο προσπάθησα να επανέλθω στους αγωνιστικούς χώρους με αυτοπεποίθηση. Πάντα κάτι μπορεί να πάει στραβά, ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα. Από τότε οι εμφανίσεις μου βελτιώθηκαν», τόνισε ο 20χρονος Ολλανδός στόπερ.

Αν και τα καλοκαιρινά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Ντε Λιχτ θα μπει σιγά σιγά στο ροτέισον της πρωταθλήτριας Ιταλίας, εκείνος έχει καταφέρει εξ αρχής να λαμβάνει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Κάτι το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να αγωνίζεται -πέρα από τις προπονήσεις- στο πλάι δύο κεντρικών αμυντικών που εκτιμάει δεόντως.

«Η Γιουβέντους είχε ήδη δύο υπέροχους αμυντικούς, τους Κιελίνι και Μπονούτσι. Το σχέδιο ήταν να ενταχθώ σταδιακά. Παρόλα αυτά, χρησιμοποιήθηκα αμέσως και αυτό συνιστά μία πολύ ωραία πρόκληση», συμπλήρωσε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που πέρυσι έκανε το «ξεπέταγμά» του μέσω της τρομερής πορείας των «μωρών» του Άγιαξ μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X