Λυκούρης και Κουδούνης τα νέα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ Κ19

Λυκούρης και Κουδούνης τα νέα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ Κ19
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο προπονητή τερματοφυλάκων και νέο προπονητή φυσικής κατάστασης έχει το τμήμα Κ19 της ΑΕΚ!

Η αποχώρηση των Ηλία Ατματσίδη και Κώστα Παρούση για την πρώτη ομάδα ως συνεργάτες του Νίκου Κωστένογλου είχαν αφήσει κενές τις δυο θέσεις στην Κ19. Τώρα βρέθηκαν αντικαταστάτες. Ο λόγος για τον Αντώνη Λυκούρη που θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων και τον Γιώργο Κουδούνη που θα είναι ο νέος προπονητής φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Νέους κατόχους έχουν εδώ και λίγες οι θέσεις του προπονητή τερματοφυλάκων και του προπονητή φυσικής κατάστασης στην ομάδα Κ19 της ΑΕΚ, μετά τη «μετάθεση» των Ηλία Ατματσίδη και Κώστα Παρούση στην πρώτη ομάδα, στο επιτελείο του προπονητή Νίκου Κωστένογλου.

Στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στην Κ19 τοποθετήθηκε ο Αντώνης Λυκούρης (αριστερά στη φωτογραφία) που στο παρελθόν είχε υπάρχει μέλος της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής. Είναι 33 ετών (13/1/1986) και τελευταίος επαγγελματικός σταθμός του ήταν η ανδρική ομάδα του Αρη Θεσσαλονίκης, όπου ήταν προπονητής τερματοφυλάκων από το 2015 έως το τέλος της σεζόν 2018-19. Νωρίτερα είχε εργαστεί στο ίδιο πόστο στον Ατρόμητο. Ως ποδοσφαιριστής, μετά την ΑΕΚ αγωνίστηκε σε Νέα Ιωνία, Αιολικό, Βύζαντα, Ελλάδα Ποντίων και Αιγάλεω.

Ο γεννημένος στις 3/7/1983 Γιώργος Κουδούνης (δεξιά) είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κάτοχος διπλώματος UEFA A. Αρχισε να εργάζεται από πολύ νεαρή ηλικία σε ερασιτεχνικά σωματεία και σύντομα βρέθηκε σε ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών ως γυμναστής (Αθηναϊκός, Κόρινθος, Ρόδος, Αχαρναϊκός, Βύζας, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Λάρισα, Παναιγιάλειος, Απόλλων) ως τεχνικός διευθυντής (Σπάρτη) αλλά και ως πρώτος προπονητής (Δόξα Δράμας). Εχει μεγάλη εμπειρία και στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, με θητεία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X