Κλείνει την εκκρεμότητα της υπογειοποίησης η συνάντηση Μελισσανίδη - Πατούλη

Κλείνει την εκκρεμότητα της υπογειοποίησης η συνάντηση Μελισσανίδη - Πατούλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη μέρα σήμερα για την ΑΕΚ και την «Αγιάς Σοφιάς»!

Σήμερα στις 15.00 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής θα λάβει χώρα το ραντεβού των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη για την «Αγιά Σοφιά». Από την πλευρά της Ένωσης υπάρχει μεγάλη απογοήτευση εξαιτίας των αλλεπάλληλων καθυστερήσεων στις εργασίες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και είναι δεδομένο πως αυτό θα τονιστεί και στην αυριανή συνάντηση.  Οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει ό,τι περνά από το χέρι τους ώστε να μην καθυστερήσει ούτε μέρα παραπάνω η είσοδος της ομάδας στο «σπίτι» της, στη Νέα Φιλαδέλφεια και περιμένει από τους αρμόδιους φορείς να πράξουν κάτι ανάλογο.

Στην εν λόγω συνάντηση θα παρευρεθούν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Μηνάς Λυσάνδρου και ο Αλέξης Αλεξίου και από την πλευρά της Dimand θα είναι Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πάνος Παναγιωτίδης και Μιχάλης Αναστασόπουλος. Η πλευρά της Περιφέρειας με την άμεση κινητοποίησή της ώστε να κλειστεί το ραντεβού έδειξε πως κατανοεί την κατάσταση και επιθυμεί να βρει λύσεις.

Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα οι κιτρινόμαυροι είχαν στείλει επιστολή στη Περιφέρεια ζητώντας από τον Πατούλη να προχωρήσει σε προσωπικές ενέργειες για να μπει τέλος στις καθυστερήσεις, ενώ είχε τονιστεί πως πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό έργο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, που έχει μέχρι σήμερα προχωρήσει με ίδια κεφάλαια και χωρίς δανεισμό. Άμεσα είχε αντιδράσει ο Περιφερειάρχης σε αυτή την επιστολή λέγοντας πως «στηρίζουμε ανεπιφύλακτα και χωρίς αστερίσκους την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X