Τραμπ: «Θα καταστρέψω ολοσχερώς την οικονομία της Τουρκίας, αν το κρίνει απαραίτητο η απαράμιλλη σοφία μου» (ΦΩΤΟ)

Τραμπ: «Θα καταστρέψω ολοσχερώς την οικονομία της Τουρκίας, αν το κρίνει απαραίτητο η απαράμιλλη σοφία μου» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλο ένα… ξέσπασμα πραγματοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, αλλά αυτή τη φορά… δεν είχε προηγούμενο!

Με δύο διαδοχικές αναρτήσεις, ο Αμερικανός πρόεδρος απειλεί να καταστρέψει ολοσχερώς την οικονομία της Τουρκίας, σε περίπτωση που η Άγκυρα κάνει κάτι το οποίο είναι εκτός ορίων!

«Αν η Τουρκία κάνει οτιδήποτε που, κατά τη μεγάλη και απαράμιλλη σοφία μου, θεωρείται εκτός ορίων, θα καταστρέψω απόλυτα και θα εξαφανίσω την οικονομία της Τουρκίας. Το έχω κάνει ξανά!», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του χρονικά ανάρτηση.

«Πρέπει, μαζί με την Ευρώπη και άλλους, να παρακολουθούν τους μαχητές του ISIS που έχουν συλληφθεί και τις οικογένειές τους. Οι ΗΠΑ έχουν κάνει πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσε να περιμένει ο οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένου της κατάληψης του 100% του χαλιφάτου του ISIS. Είναι η ώρα τώρα άλλοι στην περιοχή, κάποιοι με μεγάλο πλούτο, να προστατέψουν τη δική τους περιοχή. Οι ΗΠΑ είναι σπουδαίες», έγραψε ο Τραμπ σε άλλη ανάρτηση.

Δείτε εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X