Κόντρα Κούγια-Πηλαδάκη για το χωράφι του AEL FC Arena

Κόντρα Κούγια-Πηλαδάκη για το χωράφι του AEL FC Arena
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι δεν φταίει ο ίδιος για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του AEL FC Arena, αλλά η εταιρεία του Κώστα Πηλαδάκη.

Η εταιρεία του Πηλαδάκη από την πλευρά της έριξε την ευθύνη στην ΠΑΕ για την εικόνα του χλοοτάπητα αναφέροντας λεπτομέρειες για την σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ των δύο πλευρών στις 30/8/2019.

Στα πιο σημαντικά: «Κύριε Κούγια άλλη μια γενναία προσπάθεια αποπροσανατολισμού -όταν την ευθύνη συντήρησης του χλοοτάπητα την έχετε εσείς 100%- πέφτει στο κενό. Όταν παραλάβατε το 2015 το γήπεδο ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και καταφέρατε να το φέρετε στην τωρινή του κατάσταση.

Στις 30-8-2019 έχετε αποδεχτεί με την υπογραφής σας στην σύμβαση ότι την ευθύνη για τον χλοοτάπητα την έχετε μόνο εσείς (άρθρο 4 παρ.4,1) και το θέμα είναι ότι δεν φταίτε μόνο για τον χλοοτάπητα, τα ματριξ που δεν λειτουργούν είναι ευθύνη σας τα κατεστραμμένα καθίσματα στα πέταλα είναι ευθύνη σας».

Ο Κούγιας απάντησε αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς αναγκάστηκα τόσο για το AEL FC ARENA, όσο και για το προπονητήριο των Δένδρων, να αγοράσω καινούργια τρακτέρ και παρελκόμενα μηχανήματα, αφού τόσο εσείς όσο και ο Πλεξίδας εξαφανίσατε όλα τα μηχανήματα. Δυστυχώς πάλι εγώ θα αναγκαστώ να ανακατασκευάσω το γήπεδο στο μήνα που έρχεται, για να μη στερηθούν οι οπαδοί μας την ομάδα μας και για προστατεύσω τους ποδοσφαιριστές μας και το άθλημα. Αλλά να θυμάστε, η στάμνα πάει πολλές φορές στη βρύση, αλλά μια φορά σπάει…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X