Κυρ-Σάββας: "Ο Ολυμπιακός δεν είχε ποτέ παραρτήματα, να δείτε τώρα ποια υπάρχουν και ποια ομάδα τα έχει"

Κυρ-Σάββας: "Ο Ολυμπιακός δεν είχε ποτέ παραρτήματα, να δείτε τώρα ποια υπάρχουν και ποια ομάδα τα έχει"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, ξέσπασε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, μιλώντας στην κάμερα της NOVA. O επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε λόγο για παραρτήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για συγκεκριμένη ομάδα που τα έχει.

Αναλυτικά:
“Η διαιτησία ήταν για πρώτη φορά καλή και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Έχω πει στον κ. Περέιρα ότι το καλύτερο θα ήταν να σηκωθεί να φύγει από την Ελλάδα. Το μόνο γήπεδο που ευνοούσε τον Ολυμπιακό ήταν το Καραϊσκάκη. Η Εθνική είχε ανάγκη τον Ολυμπιακό όχι ο Ολυμπιακός την Εθνική.

Μπήκε ο κ. Γραμμένος και πήγε την Εθνική όπου ήθελε. Όπου πάμε είναι χωράφια. Το 2004 ήταν καταπληκτικό συμβούλιο στην ΕΠΟ, ήταν ένα. Διώξτε τους κ. Υπουργέ να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όχι να έχουν παραρτήματα. Να δείτε τι παραρτήματα υπάρχουν και ποια ομάδα τα έχει. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν είχε τέτοια πράγματα, ποτέ δεν αναμίχθηκε. Ο Ολυμπιακός είναι απέξω από όλα αυτά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X