Φουλ σπρώξιμο στον ΠΑΟΚ από Μανούχο και VAR για να κερδίσει στην Τρίπολη! (VIDEO)

Φουλ σπρώξιμο στον ΠΑΟΚ από Μανούχο και VAR για να κερδίσει στην Τρίπολη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μία νίκη με διαιτητικά «δεκανίκια» πέτυχε ο ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη, με τον Μανούχο και το VAR να αδικούν κατάφωρα τους Αρκάδες.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης και ο ρέφερι VAR, Ευαγγέλου «έπνιξαν» διπλό πέναλτι υπέρ του Αστέρα στο 40ο λεπτό, την ώρα που το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν στο 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία φάση, στην οποία γίνονται δύο πέναλτι σχεδόν… ταυτόχρονα, με τους Βαρέλα και Μάτος να ανατρέπουν τους Μπαράλες και Σουάρεθ, αντίστοιχα!

Παράλληλα, υπάρχει και άλλη μια περίπτωση πέναλτι που δεν υποδείχθηκε, όταν ο Μάτος αγκαλιάζει αντίπαλο αμυντικό, με τον Μανούχο να “βλέπει” επιθετικό φάουλ και τον Ευαγγέλου να μην τον φωνάζει ξανά στο VAR!

Δείτε το διπλό πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αστέρα:

https://www.dailymotion.com/video/x7m92c0

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκόραρε πρώτη στο 33′ με τον Σβιντέρφσκι και στο 47′ με αυτογκόλ του Μαρτίνεθ έκανε το 0-2. Ο Σουάρεθ μείωσε στο 58′ σε 1-2, αλλά δεν μπόρεσε ο Αστέρας να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Κάπως έτσι, μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με ΑΕΚ και Άρη με σκορ 2-2, επέστρεψε στα τρίποντα και έφθασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X