Εκλεισε το «σπίτι» της Μάντσεστερ Σίτι η Γουλβς!

Εκλεισε το «σπίτι» της Μάντσεστερ Σίτι η Γουλβς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Κηδεία” στη Μάντσεστερ Σίτι έκανε η Γουλβς!

Οι «λύκοι», αφού άντεξαν την πίεση για 80 λεπτά, έχοντας και την τύχη με το μέρος τους, «χτύπησαν» δύο φορές στην κόντρα με τον Αντάμα Τραορέ (80’ και 90+4’) και πανηγύρισαν μια τεράστια νίκη μέσα στο Μάντσεστερ. Για τους «σίτιζενς», αυτή ήταν η δεύτερη φετινή ήττα και η τρίτη απώλεια βαθμών και πλέον βρίσκονται στο -8 από την κορυφή.

Η Σίτι πήρε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα και πίεσε για ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο, δεν μπορούσε να διασπάσει με ευκολία την άμυνα της Γουλβς. Οι «λύκοι», από την πλευρά τους, δεν περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και όσες φορές έβγαιναν μπροστά, ήταν αρκετά επικίνδυνοι. Ωστόσο, παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες, το γκολ δεν μπήκε στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η πίεση των «σίτιζενς» έγινε, από ένα σημείο και μετά, ασφυκτική, με την κατοχή της μπάλας να φτάνει το 75%, ωστόσο, παρά τις ευκαιρίες, δεν μπορούσαν να βρουν στόχο. Το τετράλεπτο από το 67’ μέχρι το 70’ ήταν εφιαλτικό για την άμυνα των φιλοξενούμενων, με κορυφαία στιγμή για τους γηπεδούχους το δοκάρι του Νταβίντ Σίλβα (67’).

Και όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Στο 80’, η Γουλβς σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Ραούλ Χιμένεθ έκανε την κούρσα, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Αντάμα Τραορέ και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Η Σίτι βγήκε μπροστά και πίεσε για την ισοφάριση, αλλά αντ’ αυτού, σε μια φάση καρμπόν με το πρώτο γκολ, η Γουλβς και πάλι με τον Αντάμα Τραορέ έκανε το 0-2 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, σφραγίζοντας το πρώτο διπλό της στο Μάντσεστερ μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X