Πέρασε με ανατροπή από τον Βόλο ο Ατρόμητος

Πέρασε με ανατροπή από τον Βόλο ο Ατρόμητος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ξύπνησε» ο Ατρόμητος και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Βόλο, έκανε την ανατροπή και έφυγε νικήτρια (3-2).

Οι Περιστεριώτες κατά την προσφιλή τους… συνήθεια μπήκαν σαν κοιμισμένοι στο «Πανθεσσαλικό» και με δύο γκολάρες του Τόρες (7’, 36’) βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, ωστόσο αντέδρασαν και μάλιστα πήραν ένα τρίποντο-χρυσάφι.

Με γκολ των Ανδρούτσου (39’) και Μανούσου (πέν. 45’) η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ισοφάρισε πριν από την ανάπαυλα, ενώ στο 62’ από ασίστ του Μανούσου, ο Γιακουμάκης στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός, σκόραρε το πρώτο τέρμα με τη φανέλα του Ατρόμητου και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Έτσι, λοιπόν, οι Περιστεριώτες συνεχίζουν τη διαδικασία συλλογής βαθμών μετά το κάκιστο ξεκίνημά τους, φτάνοντας στους 8, τη στιγμή που οι Βολιώτες υπέστησαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, αλλά παραμένουν στο «μαξιλαράκι» των 9 βαθμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X