Γκριν: «Δεν έχουμε χαζούς στην ομάδα όπως έχουν κάποιοι άλλοι»

Γκριν: «Δεν έχουμε χαζούς στην ομάδα όπως έχουν κάποιοι άλλοι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με νέο… υλικό θα παρουσιαστούν τη νέα σεζόν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να μην μπορεί να κρύψει την ευχαρίστησή του, για το γεγονός πως δεν υπάρχουν χαζοί παίκτες στην ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του, ο φόργουορντ της ομάδας των «Πολεμιστών», τόνισε: «Από τότε που ξεκινήσαμε έχουμε περισσότερο… μάθημα από ότι συνήθως. Για εμάς που είμαστε χρόνια στην ομάδα αυτό είναι δύσκολο κάποιες φορές, αλλά αυτή είναι μία πραγματικότητα που πρέπει να δεχθούμε. Παίζουμε κι εμείς τον ρόλο των προπονητών για να τους βοηθήσουμε».

Ενώμ στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μπορείς να διδάξεις μπάσκετ, αλλά όχι I.Q. Μπορείς να δείξεις σε κάποιον τι να κάνει. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι έχουμε έξυπνη ομάδα, χωρίς χαζούς. Κάποιες ομάδες έχουν χαζούς, αλλά εμείς δεν έχουμε τέτοιους. Όλοι δείχνουν ότι μπορούν να σκέφτονται και αυτό είναι σπουδαίο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X