Σενάρια για επιστροφή Γκατούζο στη Μίλαν

«Τελειώνει» σήμερα ο Γκατούζο από τη Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο προσκήνιο ήρθε και πάλι το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος φέρεται να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Μάρκο Τζαμπάολο σε περίπτωση αποχώρησης του τελευταίου από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν.

Κομβικό όπως όλα δείχνουν για το μέλλον του Μάρκο Τζαμπάολο είναι το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της Μίλαν στην έδρα της Τζένοα, καθώς δεν αποκλείεται με την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων να προκύψουν εξελίξεις στο θέμα προπονητή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Corriere dello Sport» γίνεται λόγος για επιστροφή του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία, σε περίπτωση αποχώρησης του Τζαμπάολο, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει από την διοίκηση ο Πάολο Μαλντίνι καθώς οι σχέσεις των δύο αντρών δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το όνομα του Γκατούζο έχουν ακουστεί κι άλλα ονόματα για τον πάγκο των «ροσονέρι» όπως αυτά του Ρούντι Γκαρσία, του πρώην ομοσπονδιακού μας τεχνικού Κλαούντιο Ρανιέρι αλλά και του πρώην τεχνικού της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X