Κάριους: «Ας λένε ό,τι θέλουν, δεν με απασχολεί πλέον»

Το τερμάτισε! Οπαδός της Γιουνάιτεντ χτύπησε τατουάζ για τον Κάριους! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου 14 μήνες από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κίεβο ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ (3-1) ωστόσο όλοι θυμούνται τα λάθη του Λορίς Κάριους εκείνο το βράδυ.

Το καλοκαίρι του 2018, ο Γερμανός τερματοφύλακας δόθηκε δανεικός στην Μπεσίκτας, με τον ίδιο να υποστηρίζει, τώρα, πως δεν σκέφτεται τι συνέβη τότε, προσθέτοντας πως ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για εκείνη τη βραδιά.

Σε δηλώσεις του, ο 26χρονος πορτιέρε υπογράμμισε τα εξής: «Δεν σκέφτομαι πλέον το Κίεβο. Έχει περάσει καιρός, σχεδόν δύο σεζόν. Έγιναν πολλά πράγματα. Είχα ένα κακό τραυματισμό, αλλά κανείς δεν μίλησε γι’ αυτό. Οι άνθρωποι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, δεν με απασχολεί πλέον».

Ο Κάριους έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, με τη Λίβερπουλ, και για το ενδεχόμενο επιστροφής του, στην αγγλική ομάδα, είπε πως: «Φυσικά και είναι μία επιλογή. Ίσως να παίξω ξανά, ποτέ δεν ξέρεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X