Θύρα 7 κατά παικτών και ειδικά Τοροσίδη!

Θύρα 7 κατά παικτών και ειδικά Τοροσίδη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, φαίνεται πως δεν αποχώρησαν με τον καλύτερο τρόπο από την Σερβία και το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο “Μαρακανά”. Συγκεκριμένα ήταν δυσαρεστημένοι από την αντιμετώπιση που είχαν οι παίκτες προς τον κόσμοπου έκανε 18 ώρες ταξίδι, οδικώς, για να βρεθεί στο Βελιγράδι.

Όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση της Θύρας 7, δεν τους άρεσε καθόλου, το γεγονός πως οι παίκτες δεν τους χαιρέτησαν, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Εξαίρεση αποτελούν οι Βαλμπουενά, Γκιλιέρμε, Σεμέδο, Αλέν. Επίσης τονίζεται η συμπεριφορά του Βασίλη Τοροσίδη που είχε δώσει τον λόγο του να πάει να χαιρετήσει, μετά τη συνέντευξη που έδωσε στο συνδρομητικό, αλλά δεν το έκανε.

Αναλυτικά το σχετικά μήνυμα:

Δυο λόγια για τη παιχνίδι μας με τον Ερυθρό Αστέρα.Καταρχας ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ για την φιλοξενία τους και τους περιμένουμε για να ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ,με τον πήχη να έχει πάει ήδη πολύ ψηλά μετά την Σερβία,υποσχόμαστε σίγουρα για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Όμως αυτό που θα θελαμε να σχολιάσουμε είναι η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αντίδραση της ομάδας μας η οποία τελειώνοντας το παιχνίδι ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 80% της ομάδας τρέχοντας στην φυσούνα λες και έπαιζε σε ένα εχθρικό περιβάλλον.Λες και δεν έπρεπε να χειροκροτήσει 2.500 φιλάθλους που την ακολούθησαν και φώναζαν 90 λεπτά για αυτούς.Κατανοουμε τα νευρα τους και την πίεση τους όμως πρέπει να βάζουν τους οπαδούς ΨΗΛΑ και όχι να τους ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.Δηλαδη για ό,τι έγινε φταινε οι 2.500 οπαδοί;Και όταν κερδίζατε και σας αποθέωναν ήταν καλά;Η πλειοψηφία των παιδιών έκανε 18 ώρες οδικώς (!) για να έρθει να σας δει 90 λεπτά και εσείς δεν πήγατε ούτε για ένα ΤΥΠΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ!Μας κάνατε να ΝΤΡΑΠΟΥΜΕ μπροστά στα αδέρφια μας.Και πλέον όταν κερδίζεται καλύτερα πάλι να τρέχετε μέσα γιατί εμείς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΑΣ και θα είμαστε ΠΑΝΤΑ εκεί αντίθετα με εσάς που σήμερα είστε και αύριο δεν είστε.Επισης σαν αρχηγός ο Βασίλης ο Τοροσιδης θα έπρεπε να το είχε κάνει αυτό αλλά τι περιμένεις από αυτόν που ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ,ΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ.Ο κόσμος του Ολυμπιακού,ΔΕΝ είναι αποτέλεσμα.Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα,και αυτό πρέπει να τους το εξηγήσει κάποιος γιατί μάλλον ΔΕΝ το έχουν καταλάβει.Όσον αφορά το αγωνιστικό χωρίς λόγο έχετε κάνει το κόσμο να είναι σε μια κατάσταση αβεβαιότητας ενώ όλοι ξέρουμε ότι έχουμε ομαδάρα.
Υ.Γ:Εξαιρούνται οι Βαλμπουενα,Γκιγιερμε,Σεμεδο,Άλεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X