Καλό... Νοέμβρη η Υπογειοποίηση

Δεν είναι όνειρο, είναι μαγεία: Η «Αγιά Σοφιά» για τα μάτια σας και μόνο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε μία, ούτε, δύο, αλλά 21 νέες φωτογραφίες από την εξέλιξη των έργων στην «Αγιά Σοφιά» έδωσε χθες στη δημοσιότητα η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στα social media.

«Το όνειρό μας εξελίσσεται καθημερινά προκειμένου να φτάσει στην τελική του μορφή. Κάθε μέρα και πιο κοντά στον ιστορικό στόχο. Ούτε μία μέρα δεν πρέπει να πάει χαμένη μπροστά στις μεγάλες θυσίες που έχουν γίνει για αυτό το τεράστιο έργο. Απολαύστε το όνειρο από ψηλά!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση των «κιτρινόμαυρων».

Ωστόσο όσο ωραία και αν ξεκίνησε η μέρα, δεν συνεχίστηκε το ίδιο όμορφα. Και αυτό διότι όπως είχε αποκαλύψει το «Enwsi.gr» ήδη έχουν προκληθεί αρκετές καθυστερήσεις που έχουν πάει το έργο τέσσερις μήνες πίσω και πλέον ο «δράκος» της γραφειοκρατίας προκαλεί νέα καθυστέρηση.

Το Ελεγκτικό Συνέδριο μπλόκαρε την απόφαση σύμβασης της Περιφέρειας με την INTRAKAT που είχε αναρτηθεί και στη Διαύγεια, καθώς ζήτησε από την εταιρεία στοιχεία που να αποδεικνύουν την αξιοπιστία της αλλά και το εάν μετά την παλαιότερη καταδίκη της για παραβίαση του ανταγωνισμού πήρε όλα τα αναγκαία μέτρα αυτοκάθαρσης.

Τα στοιχεία αυτά παραδόθηκαν από την εταιρεία συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη και στις 26/9 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής αποφάσισε ότι τα στοιχεία και τα μέτρα που έχει λάβει η εταιρεία αποδεικνύουν την αξιοπιστία της.

Ωστόσο το Ελεγκτικό Συνέδριο ξεκαθάρισε ότι η τελική απόφαση «θα εκδοθεί μετά τη γνωμοδότηση της Επιτροπής που απαρτίζεται από εκπροσώπους του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς και του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων».

Με απλά λόγια μέχρι να οριστικοποιηθεί η όλη διαδικασία θα χαθεί και άλλος χρόνος -οι άνθρωποι της ΑΕΚ υπολογίζουν ένα μήνα περίπου-, οπότε η έναρξη της Υπογειοποίησης, αν δεν προκύψουν άλλα απρόοπτα, πάει για τον Νοέμβριο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X