Περιφέρεια Αττικής: «Στηρίζουμε χωρίς αστερίσκους την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ»

Συνεχίζονται οι εργασίες για το στέγαστρο της «Αγιάς Σοφιάς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως «στηρίζει χωρίς αστερίσκους την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια». Στην ανακοίνωση προαναγγέλεται συνάντηση την επόμενη εβδομάδα της Περιφέρειας με στελέχη της Ενωσης.

Η ανακοίνωση πάντως ήρθε ελάχιστες ώρες μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιστολή της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ στον νέο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη εκφράζοντας την ανησυχία της για τις καθυστερήσεις στα κομμάτια του πρότζεκτ της “Αγιάς Σοφιάς», που εξαρτώνται από την Περιφέρεια.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας:

«Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στον ένα μήνα θητείας της νέας περιφερειακής αρχής, έγιναν περισσότερα βήματα μπροστά, στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η Περιφέρεια,από όσα είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο.

Την επόμενη βδομάδα έχει προγραμματιστεί στο γραφείο μου συνάντηση μου με τη Διοίκηση και  τους  τεχνικούς συμβούλους της   ΑΕΚ, με τη συμμετοχή των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, όπου θα τεθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X