Νεκρή 8χρονη στην Βραζιλία από πυρά αστυνομικού

Νεκρή 8χρονη στην Βραζιλία από πυρά αστυνομικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη ζωή ενός 8χρονου κοριτσιού στοίχισε η έφοδος της αστυνομίας, όταν ένα από τα στελέχη της άνοιξε πυρ εναντίον μοτοσικλετιστή και χτύπησε το παιδί κατά λάθος.

Στη συνέχεια, τα στελέχη αστυνομικής μονάδας ειδικών αποστολών εισέβαλαν σε νοσοκομείο και απαίτησαν από γιατρούς να τους παραδώσουν τη σφαίρα, η οποία νωρίτερα είχε στοιχίσει τη ζωή 8χρονης.

Συγκεκριμένα, 10 ως 20 αστυνομικοί μπήκαν τον περασμένο μήνα σε νοσοκομείο του Ρίο ντε Τζανέιρο και απαίτησαν από το προσωπικό του να τους παραδώσει τη σφαίρα, η οποία φέρεται να σκότωσε 8χρονο κορίτσι κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε την Πέμπτη το βραζιλιάνικο περιοδικό Veja.

Οι άνδρες της μονάδας αυτής έκαναν έφοδο στο νοσοκομείο Ζετούλιου Βάργκας το Σάββατο 21η Σεπτεμβρίου, μερικές ώρες αφότου η μικρή Άγκαθα Φέλιξ σκοτώθηκε στη συνοικία Αλεμάου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, οι γιατροί αρνήθηκαν να παραδώσουν στους αστυνομικούς τη σφαίρα και ορισμένοι από αυτούς φοβούνται ότι θα υποστούν αντίποινα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X