Μιλόγεβιτς για Κρίστιτσιτς: «Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, η παρουσία του Ίβιτς θα τον βοηθήσει»

Προετοιμασία ΑΕΚ στο Κίελτσε: Ημέρα 8η (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή και μεταξύ άλλων σχολίασε και την παρουσία του Νέναντ Κρίστιτσιτς στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στον Sport24radio

Για τις αλλαγές που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι του Βελιγραδίου: “Όταν τελειώνει ένα ματς, μπορούμε να πούμε τα πάντα. Είναι εύκολο να κριτικάρουμε. Η μαγκιά είναι να το κάνουμε πριν, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα ζωντανό πράγμα. Για τον Ολυμπιακό δεν συμφωνώ ότι δεν ήταν άξιοι οι παίκτες που έβαλε να παίξουν ο Μάρτινς.

Σε εκείνον θα έπρεπε να γίνει η ερώτηση, κάθε προπονητής ξέρει καλά την ομάδα του. Τώρα ξέρουν όλοι οι προπονητές με τα γιλέκα που φορούν οι παίκτες σε ποια κατάσταση βρίσκονται. Είναι πολλά που ο κόσμος δεν γνωρίζει. Όπως και για την ανάλυση των αντιπάλων, το πότε θέλει να χτυπήσει το ματς, το αν θέλει να παίξει κλειστά στην αρχή λόγω του κόσμου”.

Για τη δική του ομάδα: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν περίμενα ότι θα παρουσιάσουμε τέτοια εικόνα. Πιο πολύ ήταν το ψυχολογικό κομμάτι. Κάναμε κάκιστο ματς με την Παρτιζάν και καθώς δεν έχουμε συνηθίσει να χάνουμε, ήταν πολύ σκληρή η κριτική στους παίκτες και το πρόσωπό μου. Με τον Ολυμπιακό δεν μπήκαμε έτσι όπως μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Χάναμε 1-0 και έπρεπε να ρισκάρουμε. Έχω πει στους παίκτες μου να μην φοβούνται να παίζουν ελεύθερα. Ας κάνουν λάθη. Η αποβολή ήταν καθοριστική, παίξαμε κι εμείς με την Κοπεγχάγη με παίκτη λιγότερο”.

Για την ευκαιρία του Μεριά στο 87’: “Αν ο Μεριά έβαζε το γκολ, θα ήταν πολύ δύσκολο μετά να το γυρίσουμε. Ευτυχώς για μας και δυστυχώς για τον Ολυμπιακό η μπίλια έκατσε σε μας”.

Για τις αλλαγές που έκανε στη διάρκεια του αγώνα ο ίδιος και ο Μαρτίνς: “Ήμασταν προετοιμασμένοι και εγώ υπολογίζω όλους τους παίκτες. Τον Ολυμπιακό τον είχαμε αναλύσει πάρα πολύ καλά. Στο 0-1 ήρθε η αποβολή και ο Μαρτίνς το διαχειρίστηκε σωστά. Ήθελε λίγο να ψηλώσει την ομάδα, δεν είναι μπάσκετ να αλλάξουμε αμέσως πέντε παίκτες. Βέβαια, μόνο εκείνος μπορεί να εξηγήσει το πώς το σκέφτηκε”.

Για τη δυναμική του Ολυμπιακού: “Περιμέναμε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πάρα πολύ καλός. Θα χτυπήσει το πρωτάθλημα 100%. Τώρα είναι γεμάτος παντού, ενώ σε προηγούμενα χρόνια πάντα του έλειπε κάτι. Διαθέτει πάρα πολύ καλό ρόστερ, έχει πλάνο, ξέρει ποιος είναι ο ρόλος του κάθε ποδοσφαιριστή. Έχει σπουδαίους παίκτες. Με Φορτούνη στην ομάδα θα ήταν 30% πιο δυνατός”.

Για τις διακοπές που… δεν έκανε η ομάδα του: “Παίζουμε από τις αρχές Ιουλίου στο Champions League. Έχουμε παίξει ήδη ένα πρωτάθλημα. Κάναμε μόνο πέντε μέρες διακοπές. Τελείωσε το πρωτάθλημα και οι παίκτες πήγαν μετά στις εθνικές. Γύρισαν μετά αρχές Ιουλίου να παίξουμε Champions League. Είμαστε μόνο στον πρώτο γύρο δυνατοί και μετά δεν ξέρουμε τι θα γίνει”.

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες να περάσει η ομάδα του στην επόμενη φάση του Champions League: “Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σήμερα με ενδιαφέρει η σημερινή προπόνηση. Δεν είμαστε από τις ομάδες που βάζουμε στόχο τα ημιτελικά του Champions League. Πέρυσι, μόνο ο Μάριν είχε παίξει στη διοργάνωση. Θέλουμε να είναι σταθερή η παρουσία μας στην Ευρώπη, ακόμη και στο Europa League”.

Για την παρουσία του Βούλιτς στο παιχνίδι: “Ο Βούλιτς είναι μεγάλο ταλέντο, ήρθε από την Νάπρεντακ και θα κάνει μεγάλη καριέρα. Απλώς χρειάζεται υπομονή. Θέλαμε εμείς να ελέγχουμε το παιχνίδι και να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία. Είναι παίκτης που έχει κάθετες πάσες, βλέπει το γήπεδο και ο Ολυμπιακός έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό. Δεν θα ήταν άδικο. Είμαστε πάντως δυνατοί στον αέρα και το έχουμε αποδείξει σε προηγούμενα ματς ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα στημένα. Μας βγήκαν και οι σέντρες του Μάριν που είναι πολύ καλός. Επίσης, αν ο Πάνκοφ πετύχει την μπάλα, γράφει”.

Για την αμφισβήτηση που βίωσε μετά την ήττα από την Παρτιζάν: Αυτή είναι η δουλειά μας, δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα. Αυτό είναι κάτι στο οποίο μοιάζει η Ελλάδα με την Σερβία”.

Για το συμβόλαιό του και τα περί πρότασης από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ: “Καμία απάντηση, πάμε παρακάτω…”

Για το δικό του μέλλον και το ταλέντο του γιου του, που αγωνίζεται στον Πανιώνιο: “Ο γιος μου είναι καλός παίκτης, του αρέσει στην Ελλάδα, έχει πολύ μέλλον και ο χρόνος δουλεύει γι’ αυτόν. Για μένα, ας τελειώσει η χρονιά και θα δούμε”.

Για την περίπτωση του Κρίστισιτς της ΑΕΚ: “Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Είναι θέμα ψυχολογίας και ο Ίβιτς θα τον βοηθήσει να παίξει. Νομίζω ότι θα βοηθήσει την ΑΕΚ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X