Παράταση στα διαρκείας της ΑΕΚ-Φοβερή προσφορά για φοιτητές

Παράταση στα διαρκείας της ΑΕΚ-Φοβερή προσφορά για φοιτητές
Photo Credits: INTIME

Για λίγο καιρό ακόμα, οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούς τα εισιτήρια διαρκείας τους, ενώ η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έχει και μια νέα εξαιρετική προσφορά για τους φοιτητές. Συγκεκριμένα, με το σύνθημα «Μαζί για την κορυφή» οι κιτρινόμαυροι «σπρώχνουν» τους φίλους τους να εμπιστευτούν και να στηρίξουν το πολλά υποσχόμενο σύνολογο του Ηλία Παπαθεοδώρου. Σε μια χρονιά που ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις και όλα αυτά ενώ, τρέχει και το ζήτημα του γηπέδου στα Άνω Λιόσια.

Ο αριθμός των διαρκείας που έχει διατεθεί έχρι στιγμής είναι 1.490 και σίγουρα η προσπάθεια που έχει γίνει από την διοίκηση αξίζει περισσότερα. Υπάρχει πάντως πίστη πως θα καταφέρουν να σπάσουν το φράγμα των 2.000 ως τις 14 Οκτωβρίου. Μάλιστα, για να προσελκύσουν και τους νεαρότερους φίλους της ομάδας, υπάρχει πλέον προσφορά και φοιτητές και σπουδαστές στη τιμή των 50 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H AEK BC ανακοινώνει, ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των εισιτηρίων Διαρκείας της περιόδου 2019-2020, τις τελευταίες ημέρες, αποφάσισε να παρατείνει τη διάθεσή τους. Εισιτήρια Διαρκείας θα διατίθενται σήμερα, έως 18:00, και κατόπιν από Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως  Δευτέρα 14 Οκτωβρίου.

Επίσης, η ΑΕΚ BC αποφάσισε να προχωρήσει σε μία νέα προσφορά για τους οπαδούς της Ομάδας, που είναι φοιτητές-σπουδαστές, οι οποίοι θα μπορούν να προμηθευτούν το «Διαρκείας» τους ΜΟΝΟ από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (Τμήμα Εισιτηρίων, είσοδος Press, από 10:00 έως 18:00), στην τιμή των 50 ευρώ, από 7 έως 14 Οκτωβρίου. Αυτονόητο είναι, ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να καταθέσουν φοιτητική-σπουδαστική ταυτότητα (pass) ή μία βεβαίωση σπουδών. Οι φοιτητές-σπουδαστές θα πρέπει να παρίστανται αυτοπροσώπως για την παραπάνω διαδικασία.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X