Στην Εθνική οι Μπάρκας, Μπακάκης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Στην Εθνική οι Μπάρκας, Μπακάκης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τις αναμετρήσεις με Ιταλία (12/10) και Βοσνία & Ερζεγοβίνη (15/10) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, θα συμπεριληφθούν οι παίκτες της ΑΕΚ Βασίλης Μπάρκας, Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης και Κώστας Γαλανόπουλος.

Φυσικά την… έκπληξη έκανε ο Τζον φαν Σιπ με τον νεαρό χαφ της Ένωσης που αν αγωνιστεί θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με το εθνόσημο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μόλις ένα λεπτό κόντρα στη Σαουδική Αραβία σε φιλικό παιχνίδι. Όσο για τους υπόλοιπους κιτρινόμαυρους, είναι βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας με τον Μπάρκα να εναλλάσεται κάτω από τα γκολπόστ με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ενώ και ο Μάνταλος όταν είναι υγιής παίρνει φανέλα βασικού. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχάλη Μπακάκη.

Η κλήση του 21χρονου μέσου είναι στο πλαίσιο της ανανέωσης που επιχειρεί να κάνει ο Τζον Φαν’τ Σιπ στην Εθνική Ομάδα, ύστερα από την αποτυχία και στα προκριματικά του Euro 2020, μετά από το UEFA Nations League. Υπενθυμίζουμε πως εκτός κλήσεων θα μείνουν οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Μήτρογλου. Ενώ, έχει γίνει γνωστό πως θα κληθούν οι Χατζηδιάκος, Τριανταφυλλόπουλος, Λαμπρόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΑΕΚ:

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κλήθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών ενόψει τους εκτός έδρας αγώνα με την Ιταλία(12/10)και του εντός έδρας αγώνα με την Βοσνία (15/10)στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του UEFA EURO 2020: Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, Βασίλης Μπάρκας και Κώστας Γαλανόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X